award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Wedden op Celta de Vigo

Celta de Vigo scoort veel, maar is achterin vaak ook vrij zwak. Wedden op veel goals bij een wedstrijd van Celta is dus een goede optie. Op onze website bieden wij jou als voetballiefhebber de gelegenheid om te kunnen wedden op alle clubs van de Spaanse La Liga. Zo geven wij jou informatie bij welke bookmakers jij het beste kan zijn om te kunnen wedden op Celta de Vigo.

In bijna alle wedstrijden van Celta de Vigo dit seizoen, scoorde Celta en kreeg het ook nog een tegendoelpunt. Inzetten op ‘Both team to score’ bij wedstrijden van Celta is dus vaak een stabiele optie. Ook kun je gokken op het vallen van veel doelpunten, waardoor er mogelijkheden op hogere quoteringen zijn.

Geschiedenis

In het noordwesten van Spanje in de regio Galicië kwam Celta de Vigo in 1923 voort uit een fusie tussen de clubs Real Club Fortuna Vigo en Real Vigo Sporting. Het grootste deel van de clubgeschiedenis speelde Celta op het hoogste niveau in Spanje, maar in de recente geschiedenis schommelde het nog wel eens heen en weer tussen de Primera División en de Segunda División. De afgelopen paar jaar heeft Celta zich als stabiele middenmoter gemanifesteerd.

Beste spelers uit het verleden

Een van de legendes van Celta is Iago Aspas. Aspas speelt al sinds zijn 12e bij Celta, maar vertrok in 2013 na 139 wedstrijden naar Liverpool. In 2015 kwam Aspas weer terug bij zijn jeugdliefde en sindsdien scoort hij er weer vrolijk op los en is hij topscorer van de club.

Andere bekende spelers die bij RC Celta hebben gespeeld zijn onder anderen; Claude Makélélé, Nolito, Sylvinho, Michael Krohn-Dehli, David Silva, John Guidetti en Benni McCarthy.

Beste managers uit het verleden

Celta heeft in de clubgeschiedenis nog nooit een echte prijs gewonnen. Onder Víctor Fernández was het wel ontzettend dichtbij. Net als in 1948 en 1994 stond Celta Vigo in 2001 in de finale van de Copa Del Rey. Celta kwam tegen Real Zaragoza vroeg op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 1-3. Fernández is in de geschiedenis van de club de langstzittende manager.

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus