award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Wedden op Getafe CF

De laatste jaren verkeerde Getafe CF in degradatienood, maar nadat het daadwerkelijk een jaar op het tweede niveau speelde wist het direct weer te promoveren en sindsdien hoge ogen te gooien met klasseringen in respectievelijk de middenmoot en subtop van de hoogste Spaanse competitie.

Dat succes is te wijten aan een hechte defensie en een tomeloze inzet. De ploeg weet het haar tegenstanders doorgaans lastig te maken door op het randje te spelen. Of net daarover. Wedden op Getafe als winnaar is daarom een optie, maar gokken op karakteristieken zoals het aantal tegendoelpunten of het aantal gele kaarten is minstens net zo interessant.

Geschiedenis van Getafe

Getafe Club de Fútbol is een erg jonge club in de Spaanse voetbalpiramide. Het werd in 1983 opgericht en promoveerde in 2004 naar La Liga. In 2016 degradeerde de ploeg weer, maar Pepe Bordalás promoveerde gelijk en werd vorig seizoen achtste met Geta.

Beste spelers uit het verleden

Manu Del Moral is topscorer van de Madrilenen. Del Moral speelde tussen 2006 en 2011 voor Getafe en vertrok daarna voor Sevilla. Roberto Soldado staat op plek twee met 33 goals, net als Jorge Molina, die nu nog onder contract staat bij de ploeg uit de voorstad van Madrid.

Beste managers uit het verleden

Uribe is de man die Getafe naar het hoogste niveau bracht. Hij promoveerde met een ploeg die het seizoen ervoor nog elfde eindigde in de Segunda División.

Andere bekende managers zijn Quique Flores, Bernd Schuster, Michael Laudrup en Luis Garcia Plaza.

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus