award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Wedden op Getafe CF

Getafe is onder Pepe Bordalás een snoeiharde ploeg. Vorig jaar pakte Getafe 126(!) gele kaarten en 5 rode kaarten in 38 competitiewedstrijden. Daarmee voerde het de kaartenranglijst in La Liga aan. Villarreal volgde op plek twee met 17 gele kaarten minder. Op veel gele kaarten bij wedstrijden van Getafe wedden is dus altijd een goede zet! Enkel Atlético Madrid en FC FC Barcelona kregen vorig seizoen minder goals tegen dan Getafe. Gokken op weinig tegengoals is dus altijd een slimme zet. Op onze website bieden wij jou als voetballiefhebber de gelegenheid om te kunnen wedden op La Liga. Zo geven wij jou informatie bij welke bookmakers jij het beste kan zijn om te kunnen wedden op Getafe

Geschiedenis

Getafe Club de Fútbol is een erg jonge club in de Spaanse voetbalpiramide. Getafe werd in 1983 opgericht en promoveerde in 2004 naar La Liga. In 2016 degradeerde Getafe weer, maar Pepe Bordalás promoveerde gelijk en werd vorig seizoen achtste met Geta.

Beste spelers uit het verleden

Met een bescheiden aantal van 39 doelpunten is Manu Del Moral topscorer van Getafe. Del Moral speelde tussen 2006 en 2011 voor Getafe en vertrok daarna voor Sevilla. Roberto Soldado staat op plek twee met 33 goals, net als Jorge Molina, die nu nog onder contract staat bij de ploeg uit de voorstad van Madrid.

Beste managers uit het verleden

Uribe is de man die Getafe naar het hoogste niveau bracht. Hij promoveerde met Getafe, wat het seizoen ervoor nog elfde eindigde in de Segunda División.

Andere bekende managers van Getafe zijn Quique Flores, Bernd Schuster, Michael Laudrup en Luis Garcia Plaza.

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus