award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Wedden op Real Valladolid

Promovendus Real Valldolid gaat een moeilijk jaar tegenmoet. De club krijgt weliswaar weinig goals tegen, maar scoort er zelf nog minder. Wedden op weinig goals van de club kan dus mooie quoteringen opleveren.

Real Valladolid wordt door sommigen ook wel de jojo club genoemd. De club promoveert vaak, maar degradeert bijna net zo vaak. Gokken op nederlagen van Real Valladolid is dus vaak een goede optie.

Geschiedenis

In 1928 fuseerden Real Unión Deportiva de Valladolid en Club Deportivo Espanol in wat nu Real Valladolid is. Valladolid begon op het derde niveau van Spanje, maar maakte twintig jaar later zijn debuut op het hoogste niveau in Spanje. Sindsdien schommelt de club tussen de twee hoogste niveaus, met een enkel jaar in de Segunda B.

Beste spelers uit het verleden

Enkele bekende spelers die bij Valladolid hebben gespeeld zijn; Aritz Aduriz, Gabriel Heinze, Diego Costa, Duje Cop, Fernando Hierro, René Higuita en Bartholomew Ogbeche.

Beste managers uit het verleden

Een van de meest succesvolle trainer uit de geschiedenis van Valladolid is Antontio Barrios. Barrios nam in 1946 de leiding over bij Real Valladolid en promoveerde twee keer achter elkaar met de club. Hierdoor kwam Valldolid voor het eerst in de Priméra Division. Barrios werd uiteindelijk nog drie keer trainer van de club.

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus