award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Wedden op Real Valladolid

Real Valladolid speelde al jaren niet meer op het hoogste niveau tot aan het eind van het seizoen 2017/2018 en het wist te promoveren naar La Liga. Dat gegeven maakt de ploeg tot eersterangs degradatiekandidaat onder de analytici. Maar die zitten er ook wel eens naast.

Om zich te handhaven op het hoogste niveau graaft de ploeg zich regelmatig in. Door weinig goals weg te geven en zelf proberen vanuit de counter te scoren, probeert de club de puntjes bijeen te sprokkelen. En dat lukt vaak best aardig, dus is wedden op Real Valladolid vanwege de hoge quoteringen een interessante optie.

Geschiedenis van Real Valladolid

In 1928 fuseerden Real Unión Deportiva de Valladolid en Club Deportivo Espanol in wat nu de huidige club is. De club begon op het derde niveau van Spanje, maar maakte twintig jaar later zijn debuut op het hoogste niveau in Spanje. Sindsdien schommelt de club tussen de twee hoogste niveaus, met een enkel jaar in de Segunda B.

Beste spelers uit het verleden

Enkele bekende spelers die het paarswitte shirt hebben gedragen zijn Aritz Aduriz, Gabriel Heinze, Diego Costa, Duje Cop, Fernando Hierro, René Higuita en Bartholomew Ogbeche.

Beste managers uit het verleden

Een van de meest succesvolle trainer uit de geschiedenis van de club is Antontio Barrios. Barrios nam in 1946 de leiding over en promoveerde twee keer achter elkaar met de club. Hierdoor kwam Valladolid voor het eerst in de Priméra Division. Barrios werd uiteindelijk nog drie keer trainer van de club.

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus