award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Wedden op Villarreal

Ondanks enkele moeilijke jaren is Villarreal in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een subtopper in Spanje. Een keer wedden op Villarreal is daarom zeker geen slecht idee! Bij ons vind je alle informatie die je nodig hebt om goed te wedden op de club!

Villarreal kent een moeilijke seizoensstart en staat nipt boven de degradatiestreep. De ploeg won slechts drie van de eerste zestien wedstrijden en scoorde daarin zeventien keer. Gokken op een nederlaag van Villarreal of weinig doelpunten is dus een goede mogelijkheid.

Geschiedenis

Villarreal werd opgericht in 1923, maar is de afgelopen 20 jaar pas de club geworden die we nu kennen. Tot 1998 speelde de club voornamelijk op het vierde of vijfde niveau van Spanje, maar in 1998 debuteerde het eindelijk in La Liga. Villarreal degradeerde meteen, maar kwam dat seizoen erop weer terug. Sindsdien groeide de club uit tot een subtopper in Spanje, met een jaar in de Segunda División als uitzondering.

Beste spelers uit het verleden

In 2005/2006 boekte Villarreal het grootste succes uit de clubgeschiedenis. Na het uitschakelen van de Glasgow Rangers en Inter stond het in de halve finale van de Champions League tegen Arsenal. Uit werd er met 1-0 verloren en thuis bleef het steken op 0-0, waardoor Villarreal werd uitgeschakeld. De club had een team vor met legendes zoals Diego Forlán, Riquelme, Marcos Senna en Santi Cazorla.

Cazorla vertrok in 2011 naar Malaga en maakte zelfs de transfer naar Arsenal. De Spaanse spelmaker kampte met veel blessures en er werd gevreesd dat hij nooit meer kon lopen. Na meerdere operaties kwam hij dit seizoen terug bij zijn oude liefde.

Beste managers uit het verleden

Manuel Pellegrini bracht Villarreal het grote succes. De Chileen werd in 2004 aangesteld bij Villarreal en werd gelijk derde met de ploeg in de competitie. Pellegrini bleef vijf jaar trainer van Villarreal en werd in 2008 zelfs tweede achter Real Madrid.

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus