award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Kasimpasa

Wedden op Kasimpasa

Bekijk alle wedstrijden
Kasimpasa logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Kasimpasa

Kasimpasa is de afgelopen jaren een stabiele middemotor in de Süper Lig en doet het dit jaar ook weer prima. De ploeg scoort ontzettend veel, maar heeft ook de meeste tegengoals tot nu toe dit seizoen in de Süper Lig. Wedden op Kasimpasa kan je dus veel opleveren!

Gokken op veel goals bij wedstrijden van Kasimpasa kan vaak goed uitpakken. Dit seizoen vielen er gemiddeld ruim 3.5 doelpunten per wedstrijd bij de ploeg van Mustafa Denizli. Bij ons vind je alle informatie over bookmakers die je nodig hebt om te gokken op Kasimpasa.

Geschiedenis

Kasımpaşa SK is een club uit Istanbul en werd opgericht in 1921 en heet sinds 1942 Kasimpasa. In het begin van de jaren ’60 was het een succevolle club in de Süper Lig, maar daarna zakte het af naar de derde divisie. In 2007 promoveerde het na ruim 40 jaar weer naar de Süper Lig, waar het nu sidns 2012 weer vast speelt.

Noemenswaardige spelers

Nadat Ryan Babel voor de tweede keer bij Ajax speelde, vertrok hij naar Kasimpasa. Hier speelde hij twee seizoenen en scoorde hij veertien keer. In 2015 vertrok hij naar de Verenigde Arabische Emiraten en leek zijn carrière wel een beetje voorbij. Via Deportivo en Beşiktaş knokte Babel, die nu in de Premier League speelt, zich weer helemaal terug.

Noemenswaardige managers

Een van de bekendste trainers uit de geschiedenis van Kasimpasa is Shota Arveladze. De oud-speler van Ajax werd in 2013 knap zesde in de Süper Lig nadat de ploeg was gepromoveerd en deed dat het jaar erop weer. Het jaar daarna werd hij ontslagen toen de ploeg dertiende stond. Jan Wouters nam het roer toen voor twee wedstrijden over.

Informatie

  • Plaats: Istanbul
  • Stadion: Recep Tayyip Erdoğanstadion
  • Opgericht: 1921
  • Clubkleuren: Blauw/wit
  • Bijnamen: Apaciler

Achtergrondinformatie

Weetje

Naast voetbal wordt bij Kasimpasa SK ook boksen en worstelen beoefend.

Rivaliteit

Tegen Fatih Karagümrük S.K.speelt Kasimpasa de District derby. Fatih Karagümrük S.K. speelt momenteel echter op het derde niveau van Turkije.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus