award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

AFC

Wedden op AFC

Bekijk alle wedstrijden
AFC logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op AFC

AFC is volop in de race om het kampioenschap in de Tweede Divisie. Thuis verloor het dit seizoen nog maar een wedstrijd en wedden op de club kan dus hele mooie winsten opleveren. Sinds de jaarwisseling gaat het wel een stukje minder met de ploeg uit Amsterdam.

Dit seizoen staat AFC gemiddeld op 2,36 punten per thuiswedstrijd, wat een heerlijk gemiddelde is. Gokken op de ploeg is dus zeker interessant, zeker bij thuiswedstrijden. Bij ons vind je alle informatie over bookmakers om zo goed mogelijk op de Tweede Divisie te kunnen gokken.

Geschiedenis

Midden in de Zuidas in Amsterdam vind je tussen alle hoge kantoorgebouwen de club AFC. De club werd opgericht in 1895 en is daarmee de oudste ploeg uit Amsterdam.

Noemenswaardige spelers

Met name voor Ajax is AFC echt een talentenfabriek. Enkele bekende spelers die hier zijn begonnen zijn: Daley Blind, Justin Kluivert, Carel Eiting, Mickey van der Hart, Philippe Sandler, Mitchell te Vrede en Ridgeciano Haps.

Noemenswaardige managers

Hoewel het misschien wel heel kortdag is, lijkt huidige trainer Ulrich Landvreugd een van de succesvolste managers van AFC te worden. Na promotie in 2016 leek AFC een middenmoter te zijn in de Tweede Divisie, zoals dat het was in de Topklasse, maar onder Landvreugd staat het bovenaan.

Informatie

  • Plaats: Amsterdam
  • Stadion: Sportpak Goed Genoeg
  • Opgericht: 1895
  • Clubkleuren: Rood/zwart
  • Bijnamen: The Reds

Achtergrondinformatie

Weetje

Voor Rinus Michels begon bij Ajax als trainer, was hij eerst een jaar trainer van AFC.

Rivaliteit

AFC heeft meerdere plaatstelijk ‘rivalen’ zoals AMVJ en HFC.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus