award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

De Treffers

Wedden op De Treffers

Bekijk alle wedstrijden
De Treffers logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op De Treffers

De laatste wedstrijden gaat het niet goed met De Treffers. De club uit Groesbeek heeft op dit moment uit vijf wedstrijden slechts een keer gewonnen. De Treffers staan dan ook slechts op een dertiende plek. Kunnen zij zich herpakken? Volg de Tweede Divisie en plaats een rendabele weddenschap!

De ploeg uit Groesbeek speelt dit seizoen wisselvallig. In maart had het team juist een goede serie neergezet. De Treffers wonnen in maart bijna al zijn wedstrijden. Ook speelde het 1-1 tegen koploper AFC. Waar gaat De Treffers dit seizoen eindigen? Blijf op hoogte van de ontwikkelingen in de Tweede Divisie en profiteer van onze scherpe quoteringen!

Geschiedenis

De Treffers is ontstaan toen een groep arbeidsjongeren in 1919 plannen maakten voor het oprichten van een nieuwe voetbalclub. In een café is er besloten om een voetbalclub op te richten, die op voorstel van Bertus Geurts “De Treffers” heet.

De club is verschillende keren verhuisd. Op dit moment speelt het eerste zijn wedstrijden op Sportpark Zuid. De vereniging heeft op dit moment 1.500 leden.

De Treffers is een succesvolle amateurclub. De mannen uit Groesbeek zijn in onder andere 1981, 1986 en 1988 kampioen geworden van de Hoofdklasse. In 1990 en 1991 werd de club amateurkampioen van Nederland.

In 2015/2016 promoveerde de club naar de nieuwe Tweede Divisie. Daarmee is het mogelijk om te promoveren naar de profcompetitie. Wel weigeren veel clubs te promoveren, omdat voetbalclubs ontzettend veel moeten aanpassen willen zij aan de eisen van de KNVB voldoen.

Noemenswaardige spelers

Willie Willems: De man uit Groesbeek speelde maar liefst dertien seizoenen voor De Treffers.  In november 2018 werd hij in het Elftal van de Eeuw gezet. Hij wordt ook gezien als een van de beste centrale verdedigers die ooit voor De Treffers heeft gespeeld.

Paul Janssen: Ook hij zit in het Elftal van de Eeuw. Mede dankzij hem werd De Treffers voor het eerst in zijn bestaan algeheel amateurkampioen. Met twee doelpunten in de play-offs tegen Quick Boys had hij een groot aandeel in dit historisch moment.

Henk Grim: In 1981 werd hij met De Treffers kampioen van de Hoofdklasse. Hij maakte in totaal 38 doelpunten voor De Treffers. Hierdoor verdiende hij een transfer naar NEC.

Noemenswaardige managers

Jan Peters: Jan Peters is international geweest die een groot deel van zijn carrière heeft doorgebracht bij De Treffers en NEC. Hij werd verkozen als Trainer van de Eeuw bij De Treffers en ook nog eens tot NEC’er van de Eeuw. Als trainer van De Treffers werd hij met de club algeheel amateurkampioen. In zijn tweede periode boekte hij opnieuw succes door de afdelingstitelin 2005 te pakken.

Informatie

  • Plaats: Groesbeek
  • Stadion: Sportpark Zuid
  • Opgericht: 1919
  • Clubkleuren: Rood/zwart
  • Bijnamen: Roodzwarten

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Amateurkampioen (zaterdag) 2x
  • Amateurkampioen (zondag) 3x

Rivaliteit

Mooie wedstrijden zijn die tegen Achilles’29. Tegenwoordig spelen er aan beide kanten geen jongens uit Groesbeek. Wel is de sfeer goed en is het altijd behoorlijk druk. Volgens assistent-trainer kende iedereen elkaar vroeger persoonlijk. Nu de mensen elkaar minder kennen leeft de derby minder.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus