award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Excelsior Maassluis

Wedden op Excelsior Maassluis

Bekijk alle wedstrijden
Excelsior Maassluis logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis doet na twee mindere jaren weer mee in de top van de Tweede Divisie. De ploeg staat achterin sterk en is thuis erg sterk. Wedden op de ploeg kan mooie winsten opleveren! Bekijk welke bookmakers de meest gunstige odds bieden en boek een mooie winst door te wedden op Excelsior Maassluis!

Excelsior Maassluis kan na een slecht jaar opeens weer meedoen om de titel. Het is zeker een ploeg om altijd rekening mee te houden en kan van iedereen winnen. Gokken op de ploeg kan mooie winsten opleveren. Bekijk de noteringen en ontdek bij welke bookmaker jij het best kan wedden op Excelsior Maassluis!

Geschiedenis

Excelsior Maassluis werd in 1918 opgericht in speelt in Sportpark Dijkpolder. De club promoveerde in 1983 naar de eerste klasse. Sinds 2017 speelt het vast in de Tweede Divisie, het derde niveau van Nederland.

Noemenswaardige spelers

Enkele bekende spelers die bij Excelsior Maassluis hebben gespeeld en later doorbraken in het betaalde voetbal zijn: Jeff Stans, Rangelo Janga, Darren Maatsen, Ahmed Mendes Moreira en Pieter Langedijk. Ook ex-Chelsea speler Khalid Bouhlarouz was in de jeugd actief bij de Tricolores.

Noemenswaardige managers

Onder de leiding van Jeroen Rijsdijk werd Excelsior Maassluis in 2016 voor het eerst algeheel amateurkampioen van Nederland. De ploeg wist de eerste zes wedstrijden niet te winnen, maar verloor daarna geen enkele wedstrijd meer. In de finale werd Lienden in een tweeluik met een 0-2 overwinning en 2-3 nederlaag verslagen.

Informatie

  • Plaats: Maassluis
  • Stadion: Sportpark Dijkpolder
  • Opgericht: 1918
  • Clubkleuren: Rood/wit/blauw
  • Bijnamen: Tricolores

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Algeheel landskampioen amateurs 1x
  • Zaterdag Topklasse 1x
  • Hoofdklasse 1x

Rivaliteit

Excelsior Maassluis speelt tegen Barendrecht een regionale derby.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus