award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

SVV Scheveningen

Wedden op SVV Scheveningen

Bekijk alle wedstrijden
SVV Scheveningen logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op SVV Scheveningen

SVV Scheveningen is dit seizoen de best presterende ploeg van de tweede seizoenshelft. De eerste helft van de competitie bevond de club zich nog onderaan de competitie. Op dit moment staan ze in de middenmoot. Hoe hoog gaat Scheveningen dit seizoen eindigen? Volg de ontwikkeling van de Tweede Divisie en plaats een scherpe weddenschap!

De laatste jaren verloopt de tweede seizoenshelft toch al geweldig. Ook dit seizoen gaat het goed: in de eerste seizoenshelft had de club slechts elf punten uit zestien duels. Na de winterstop zijn dat er zestien punten uit acht duels. Zo werd ook VVSB met 6-1 naar huis gestuurd. Profiteer dus van de comeback van Scheveningen en zet in!

Geschiedenis

Wist je dat Scheveningen tien jaar op profniveau heeft gespeeld? In 1954 werd er besloten om samen met Holland Sport onder Scheveningen Holland Sport verder te gaan. Hierdoor moesten zij het ook opnemen tegen clubs als Ajax en Feyenoord.

SVV Scheveningen heeft op verschillende plekken gespeeld. Het vreemde is dat de locaties vaak buiten Scheveningen liggen. Sinds 1969 kreeg de club bij de Houtrust zijn onderkomen. Dit is op dit moment dan ook de plek waar Scheveningen voetbalt.

De eerste keer dat Scheveningen op het allerhoogste amateurniveau acteerde was in 1990/1991. Op dit moment speelt de club ook dit niveau. In de tussentijd heeft de club besloten de zondagsafdeling op te heffen vanwege een gebrek aan belangstelling.

Noemenswaardige spelers

Tim Peters – De aanvaller heeft heel wat doelpunten op zijn naam staan. Zo werd hij in 2016/2017 topscoorder van Scheveningen. Hij had in de nacompetitie van 2017/2018 een belangrijk aandeel in de promotie naar de Tweede Divisie. Zo scoorde hij in de eerste play-offronde en later herhaalde hij dat ook in de finaleronde.

Mehmet Aldogan – In 2014/2015 maakte hij er tien doelpunten. De speler heeft ook pech gehad in zijn carrière. Zo scheurde hij zijn kruisband in 2015/2016, waardoor hij in dat seizoen een lange tijd niet inzetbaar was.

Nick Brouwer – Mede dankzij promoveerde de club naar de Topklasse. Hij maakte voor ruim tweeduizend man een doelpunt tijdens de kampioenswedstrijd in 2011/2012. Hierdoor mocht de club het seizoen daarop aantreden tegen clubs als Spakenburg en IJsselmeervogels.

Noemenswaardige managers

John Blok – De trainer is op dit moment aan zijn tiende seizoen bezig. Mede dankzij hem promoveerde de club naar de Tweede Divisie. Dit seizoen staat de club weer op een prima plek in de middenmoot. Dankzij Blok doet Scheveningen structureel mee met de top van het amateurvoetbal.

Informatie

  • Plaats: Scheveningen
  • Stadion: Sportpark De Houtrust
  • Opgericht: 1919
  • Clubkleuren: Groen/wit/zwart
  • Bijnaam: De Schollekoppen

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Algemeen amateurkampioen 1x
  • Amateurkampioen (zaterdag) 1x
  • Kampioen Hoofdklasse 1x

Rivaliteit

De wedstrijden tegen VV Katwijk zijn altijd leuk om naar te kijken. Beide vissersdorpen liggen dicht bij elkaar en hebben een mooi verleden. Op dit moment staan de clubs wel ver van elkaar. Scheveningen staat in de middenmoot, terwijl Katwijk in de top meedraait.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus