award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Fulham

Gedoemd tot degradatie of toch een verrassende stuntploeg? De club heeft potentie om wedstrijden winnend af te sluiten, maar weten ze dat ook te benutten? Allemaal dingen die wedden op Fulham zo interessant maakt voor mensen die gokken op voetbal.

Bekijk alle wedstrijden
Fulham logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Fulham

Fulham strijdt meestal voor lijfsbehoud. Om zich te handhaven en een plaatsje te bemachtigen in de hoogste voetbalcompetitie van Engeland. Dat doet het meestal met een ongekende strijd en passie, waardoor ze tegenstanders proberen te overrompelen. Lukt het dit seizoen om erin te blijven? Is er een verrassing in de maak of eindigen ze op de laatste plaatsen?

De strijdwijze is in ieder geval duidelijk: altijd alles geven. En daar weten ze het veel ploegen lastig mee te maken. Zeker in thuiswedstrijden, wanneer de supporters zich massaal achter de ploeg scharen. Wedden op Fulham kan daarom ook interessante quoteringen opleveren. Wij vergelijken meerdere bookmakers en zetten de beste odds voor je klaar!

Geschiedenis van Fulham

Fulham is opgericht in 1879. Daarmee is het de oudste club in London die op dit moment actief is in de Premier League. In de geschiedenis heeft de club meerdere keren in de Premier League gespeeld. De meeste van de keren dat de club speelde op het hoogste niveau was in de jaren 1960 en 2000. De terugkeer op het hoogste niveau is voornamelijk te danken aan overnames van buitenlandse investeerders.

Beste spelers uit het verleden

Een van de beste spelers die ooit gevoetbald heeft voor Fulham is George Best. De fenomenale aanvaller speelde 1 jaar bij Fulham en scoorde mooie doelpunten in die periode. Toch was hij al wel op zijn retour als voetballer in de periode dat hij speelde voor Fulham.

Buiten het stadion staat een standbeeld voor Johnny Haynes. Hij is recordhouder voor meest wedstrijden gespeeld voor Fulham ooit. Met 658 wedstrijden en 158 goals was hij een van de belangrijkste spelers ooit voor Fulham.

In de recente historie hebben er ook een aantal goede spelers gevoetbald voor Fulham. Zo was Danny Murphy heel belangrijk voor de club. Hem lukte het om de finale van de Europa League te halen met de club. De beste prestatie ooit. Ook Edwin van de Sar heeft gespeeld voor de club. Na 2 jaar bij Juventus te hebben gespeeld ging de Nederlander er naartoe. Hij speelde 127 wedstrijden voor de club.

Beste managers uit het verleden

Het beste resultaat haalde de club onder Roy Hodgson. Dat jaar werd voor het eerst de UEFA Europa League gehouden. Met een 7e plaats het voorgaande jaar plaatste de club zich voor de qualifying rounds. Daar lukte het de club om de finale te bereiken. Het was pas hun tweede Europese seizoen ooit.

Informatie

  • Plaats: Londen
  • Stadion: Craven Cottage
  • Opgericht: 1879
  • Clubkleuren:Wit/zwart
  • Bijnamen: The Cottagers, The Whites

Veelgestelde vragen over Fulham

Je kan wedden op Fulham via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Fulham. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Fulham afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Fulham.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Fulham wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Fulham aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Fulham kan je vinden op de clubpagina van Fulham.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Fulham. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Fulham met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Fulham met elkaar vergelijken op de clubpagina van Fulham.

Er zijn verschillende bonussen voor Fulham. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Fulham met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Fulham met elkaar vergelijken op de clubpagina van Fulham.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • UEFA Intertoto Cup
  • Kampioen Eerste Divisie 1x

Weetje

Twee keer heeft de club in een finale gestaan. In 1975 verloor de club als tweede divisie team de finale van de FA Cup van West Ham United. In 2010 haalde het de finale van de Europa League van Atl├ętico Madrid.

Supporters

De fanbase van Fulham fluctueert veel. Als de club op het hoogste niveau speelt haalt het altijd hoge bezoekersaantallen. Als het minder gaat haalt de club altijd lagere bezoekersaantallen.

Rivaliteit

De grootste rivaal van Fulham is Chelsea. De wedstrijd wordt niet vaak gespeeld, omdat de clubs vaak niet op hetzelfde niveau spelen. Het stadion van Chelsea is gevestigd in de buurt Fulham. Het is dus een zeer lokale derby.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.