award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Accumulator weddenschap

Wie van hoge odds houdt, kan kiezen voor een accumulator weddenschap. Een dergelijke weddenschap, ook wel een combinatie weddenschap genoemd, bestaat uit meerdere weddenschappen. Alle weddenschappen waaruit deze weddenschap is opgebouwd moeten gewonnen worden. Alleen dan win je de weddenschap. Een enkele verloren weddenschap gooit dus al roet in het eten.

Totale hoge odd en veel risico

Het grote voordeel van deze weddenschap is dat de totale odd hoog is en je dus in één klap veel geld kunt winnen. Omdat alle weddenschappen waaruit de accumulator weddenschap is opgebouwd gewonnen moeten worden, speel je dus wel met een hoog risico.

Het samenvoegen van meerdere weddenschappen zorgt er voor dat de totale odd exponentieel stijgt. Met een kleine inzet kun je dan dus al enorme bedragen winnen. De kans is echter wel klein dat je wint. Hoe meer weddenschappen je toevoegt aan deze weddenschap, hoe hoger de totale odd wordt.

Maximum aantal weddenschappen bij accumulator weddenschap

Bij de meeste bookmakers zit er wel een maximum aan het aantal weddenschappen dat je kunt toevoegen. Meestal ligt dit maximum rond de 12 weddenschappen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.