award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Zit je altijd voor de tv te kijken naar alle voetbalwedstrijden? En weet je alles van alle teams? Zet die kennis en passie dan in om succesvol te gaan voetbalwedden. Door met de juiste strategie te wedden op voetbal uitslagen kun je een aardig centje bijverdienen. Bij voetbalwedden.eu helpen we je graag op weg naar een juiste voorspelling!

Voordat je kunt wedden op voetbal, moet je een account aanmaken bij een bookmaker. Natuurlijk moet je daar wel 18 jaar of ouder voor zijn. Gerenommeerde en veilige bookmakers zijn bijvoorbeeld Betcity, Bet365 en Toto. Controleer altijd of de bookmaker een geldige licentie heeft. Bij het aanmaken van je account dien je enkele persoonlijke gegevens op te geven, inclusief een kopie van een identiteitsbewijs. Bookmakers hebben namelijk te maken met strenge voorwaarden waar ze aan moeten voldoen om te mogen bestaan. Ze moeten dus controleren of jij echt bent wie je zegt dat je bent. Ook moet je je bankrekening koppelen aan je account, aangezien je immers geld wil kunnen storten en opnemen. Na een eerste storting op je account te hebben gedaan, kun je op de website van de bookmaker zoeken naar een wedstrijd waar je op wil wedden. Als je een wedstrijd hebt gevonden, klik je op de uitkomst die jij denkt dat gaat gebeuren. Vervolgens vul je het bedrag in dat je wil inzetten en klik je op bevestig weddenschap. Bij een gewonnen weddenschap wordt het gewonnen geld kort na afloop van de wedstrijd automatisch aan je saldo toegevoegd.

Een bookmaker is een organisatie die het mogelijk maakt om te wedden op sportwedstrijden. Een bookmaker, zoals Betcity, Bet365 of Toto, bepaalt de hoogte van de odds van een wedstrijd. De hoogte van de odds is gebaseerd op de verwachte kans dat een bepaalde uitkomst plaatsvindt. Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om op sporten als voetbal, tennis of basketbal te wedden, maar kun je bijvoorbeeld ook wedden op de uitkomst van politieke verkiezingen of de uitslag van het Eurovisie songfestival.

Er is geen bookmaker die altijd de hoogste odds heeft. De ene keer kan de odd net iets hoger zijn bij de ene bookmaker en dan is de andere keer de odd weer iets hoger bij de andere bookmaker. Bij de betrouwbare en grote bookmakers, zoals Betcity, Bet365 en Toto, liggen de odds meestal niet zo ver uit elkaar. Daarom is het handig om onze website te raadplegen als je op zoek bent naar de hoogste odds, aangezien wij dat voor je uitzoeken. Op onze "vergelijken" pagina krijg je een overzicht van de odds van verschillende bookmakers per wedstrijd. Zo kun je gemakkelijk uitvinden bij welke bookmaker je het best een weddenschap kunt plaatsen. Bovendien ben je door gebruik te maken van onze website op de hoogte van de laatste bonussen, die je bijvoorbeeld gratis weddenschappen kunnen opleveren.

Het is lastig om te zeggen welke bookmakers de beste bonussen hebben. Bonussen komen en gaan en worden bovendien door bookmakers van elkaar gekopieerd. De bookmaker die nu de beste bonussen heeft, hoeft dat over maand niet meer te hebben. Daarom is het handig om altijd de “bonussen” pagina van onze website in de gaten te houden, aangezien we daar de actieve bonussen van de grote bookmakers voor je op een rij zetten. Zo ben je altijd op de hoogte van de beste bonussen van het moment.

Om klanten aan zich te binden en om loyale spelers te belonen, bieden veel bookmakers bonussen aan. Er zijn verschillende soorten bonussen: - Welkomstbonus: voor deze bonus hoef je alleen een account aan te maken bij een bookmaker. Je krijgt dan direct een klein bedrag op je account gestort. - Eerste stortingsbonus: deze bonus ontvang je als je een eerste storting op je account doet. Bet365 staat er om bekend dat ze een aantrekkelijke welkomstbonus hebben, waar de bonus tot wel €100 kan oplopen. - Free bet bonus: deze bonus wordt eens in de zoveel tijd aangeboden. Je mag dan één gratis weddenschap doen. In de voorwaarden van de bonus staat hoe hoog de weddenschap maximaal mag zijn. - Cashback bonus: deze bonus wordt ook eens in de zoveel tijd aangeboden. Je kunt dan één risicovrije weddenschap plaatsen. Als je de weddenschap namelijk verliest, krijg je de inzet teruggestort op je account. In de voorwaarden van de bonus staat hoe hoog de weddenschap maximaal mag zijn. - Vriendenbonus: als een vriend via jou een account aanmaakt bij dezelfde broker, dan levert jou dat een bonus op. Lees wel altijd de voorwaarden van de bonus, aangezien het door de bonus verkregen geld vaak niet direct van jou is.

Zodra je een bonus ontvangt, kun je er in principe direct gebruik van maken. Bij een cashback bonus moet je soms even wachten totdat je de inzet van je verloren weddenschap terugkrijgt, maar de andere bonussen kun je direct verzilveren. Wel moet je bedenken dat je het geld, dat je wint met bonussen, lang niet altijd direct kunt overzetten naar je bankrekening. In de voorwaarden staat namelijk meestal dat je het geld eerst een X aantal keer moet rondspelen. Pas wanneer je aan die voorwaarde hebt voldaan, kun je het geld opnemen. Met rondspelen wordt bedoeld dat je het een X aantal keer moet inzetten voor een weddenschap.

Er zijn eigenlijk twee belangrijke redenen waarom bookmakers bonussen geven. Ten eerste levert het nieuwe klanten op en houdt het bestaande klanten tevreden. Ten tweede stimuleren bookmakers spelers om meer te wedden. Het is immers zonde om geen gebruik te maken van een free bet bonus.

Het is zeker toegestaan om je in te schrijven bij verschillende bookmakers. Hier kun je zelfs je voordeel mee doen, aangezien je dan gebruik kunt maken van de bonusacties van de verschillende bookmakers waarbij je je hebt ingeschreven. Door je in te schrijven bij verschillende bookmakers kun je bovendien altijd profiteren van de hoogste odds. Bij de ene wedstrijd zal de odd van bookmaker X hoger uitvallen en bij de andere wedstrijd zal de odd van bookmaker Y hoger uitvallen.

De beste bookmakers worden gevonden via voetbalwedden.eu! Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke bookmakers het beste zijn. Op onze site staat een mooie lijst van de beste bookmakers van Nederland.

Je hoeft niet te betalen als je wed vanaf VoetbalWedden.EU. Je kunt ons gratis gebruiken om er achter te komen wat de odds van een wedstrijd bij verschillende bookmakers zijn. Door de odds van verschillende bookmakers met elkaar te vergelijken, kun je in één oogopslag zien waar die het hoogst is. Naast het vergelijken van odds kun je op onze website ook achtergrondinformatie vinden over verschillende clubs, competities en wedstrijden. Door deze achtergrondinformatie kun je voor jezelf de verhoudingen tussen twee clubs nog beter inschatten, waardoor het plaatsen van een weddenschap een weloverwogen beslissing is. Je moet natuurlijk uiteindelijk wel betalen voor de weddenschap die je bij de bookmaker plaatst. Zonder iets in te zetten, kun je immers ook niets winnen.

Wij zijn zelf geen bookmaker. VoetbalWedden.EU is uitsluitend bedoeld om je te ondersteunen bij het plaatsen van weddenschappen bij voetbalwedstrijden. Wij vergelijken voor jou de odds van de meest betrouwbare bookmakers, zoals die van Betcity, Bet365 en Toto. Zo kun je voor jezelf bepalen welke bookmaker het beste bij jou past. Daarnaast kun je op onze website achtergrondinformatie vinden over verschillende clubs, competities en wedstrijden, zodat je helemaal op de hoogte bent van de verhoudingen in het hedendaagse topvoetbal.

De odds worden uiteindelijk bepaald door de bookmakers zelf. Hoe hoog de odds voor een wedstrijd uitvallen, is afhankelijk van een aantal factoren: - De ranglijst: wat is het verschil op de ranglijst tussen de twee clubs? Als de thuisspelende club eerste staat en de uitspelende club laatste, dan is de odd van de thuisclub hoogstwaarschijnlijk heel laag en voor de uitspelende club heel hoog. Wanneer Ajax bijvoorbeeld thuis speelt tegen PEC Zwolle, dan zijn odds van 1.15 voor een Ajax overwinning en 20.00 voor een PEC Zwolle overwinning bijvoorbeeld best realistisch. - Blessures en schorsingen: ook blessures en schorsingen zijn van belang voor het bepalen van de hoogte van de odds. Stel dat bij Ajax 5 basisspelers geblesseerd zijn en ze ook nog eens 2 schorsingen hebben, dan is het waarschijnlijk dat de odd voor een Ajax overwinning iets naar boven wordt bijgesteld en de odd voor een PEC Zwolle overwinning iets naar beneden. - Eerdere wedstrijden: daarnaast moet natuurlijk ook rekening gehouden worden met de wedstrijden uit het verleden. Als de uitspelende club vrijwel nooit een resultaat haalt tegen de thuisspelende club, dan is de kans groot dat de odd voor een overwinning van de uitspelende club hoog is. Dat geldt bijvoorbeeld voor het voorbeeld van Ajax en PEC Zwolle. Het is PEC Zwolle namelijk niet vaak gelukt om met een resultaat weg te gaan uit Amsterdam. De kans wordt door de bookmaker dan dus klein geschat dat dat de eerstvolgende keer wel gaat gebeuren, met als gevolg dat de odd voor een PEC Zwolle overwinning in Amsterdam hoog is. - De krachtsverhoudingen: deze factor is misschien wel het lastigst te meten, aangezien het voor een deel ook aankomt op gevoel. Tussen Ajax en PEC Zwolle zijn de krachtsverhoudingen wel duidelijk, maar als PEC Zwolle tegen Go Ahead Eagles speelt, zijn die krachtsverhoudingen een stuk lastiger te bepalen. Het kan zijn dat de odds vlak voor een wedstrijd nog veranderen. Dan kan bijvoorbeeld te maken hebben met het feit dat de beste speler van één van beide teams plotseling geblesseerd is geraakt of dat er ineens coronagevallen zijn geconstateerd bij één van beide teams. Het gevolg is dan de odds eigenlijk niet meer kloppen en dus worden bijgesteld, omdat de krachtsverhoudingen zijn veranderd. Daarom houdt de bookmaker altijd de ontwikkelingen van de twee teams goed in de gaten, zowel voor als tijdens de wedstrijd.

Odds, quoteringen of noteringen zijn gebaseerd op de kans dat een bepaalde uitkomst van een wedstrijd daadwerkelijk plaatsvindt. Het wordt uitgedrukt in een getal van boven de 1. Dat getal kun je eigenlijk zien als een soort vermenigvuldiger. Jouw inzet wordt vermenigvuldigd met de odd als je hebt ingezet op de juiste uitkomst. Stel dat de odd voor een overwinning van de thuisclub 1.50 is, dan krijg je dus €1,50 terug bij een inzet van €1. Wel moet de thuisspelende club dan natuurlijk uiteindelijk gewonnen hebben. Over het algemeen is het zo dat hoe hoger de odd, hoe kleiner de kans is dat de uitkomst volgens de verwachtingen zal plaatsvinden. Daarom is de vermenigvuldiger dan dus ook hoger. Je neemt immers meer risico, dus word je beter beloond.

Met een Free Bet kun je het platform alvast uitproberen zodat je zonder iets te verliezen het online wedden kunt uitproberen. Op voetbalwedden.eu staan alle sites waar je gratis zonder risico kunt wedden.

Aangezien het aantal online bookmakers steeds groter wordt, wordt ook de concurrentie steeds heviger. Daarom proberen tal van bookmakers aan klantenbinding te doen, door loyale spelers te belonen of door te proberen nieuwe spelers aan te trekken. Dat doen ze dan vaak door het uitgeven van bonussen. Om op de hoogte te blijven van de actieve bonussen bij verschillende betrouwbare online brokers, is het handig om onze “bonussen” pagina in de gaten te houden. Een free bet is een voorbeeld van een bonus. Je mag dan gratis een weddenschap plaatsen. Je hoeft dan dus geen geld in te zetten. Wel mag je het geld dat je eventueel wint met de weddenschap gewoon houden.

Helaas is een free bet niet direct gratis geld. Ja, je kunt gratis een weddenschap plaatsen en mag het eventueel gewonnen geld gewoon houden. Dit geld kun je echter niet direct uitcashen en storten op je bankrekening. Het is altijd belangrijk om de voorwaarden van een free bet bonus goed te lezen, zodat je weet wanneer je het geld wel kunt uitcashen. Vaak moet je het gewonnen geld eerst een X aantal keer rondspelen voordat het geld echt van jou is. Rondspelen houdt in dat je het dus een X aantal keer moet inzetten bij een weddenschap.

Bij de meeste bookmakers kun je uitgaan van een tijdsduur van: 1 tot 5 werkdagen. Dit verschilt per bookmaker dus kijk goed hoe lang dit duurt op de site van de bookmaker. Bij TOTO is dit uiterlijk vijf werkdagen. Dit doe je door op uitbetalen te klikken naast de optie sporten.

Een limiet is het maximum bedrag dat je kunt inzetten bij een weddenschap. Dat doet een online bookmaker, omdat ze liever hebben dat weddenschappen met een lagere inzet gewonnen worden. Een bookmaker ziet liever 10 weddenschappen van €2.000 dan 1 weddenschap van €20.000 euro. De kans is immers veel groter dat een aantal van de 10 weddenschappen mislukken, waardoor de totale winst van de speler minder hoog is. Daarnaast is het instellen van een limiet ook om de speler te beschermen. Het is immers onverstandig om met een te hoge inzet te spelen. Ook kun je bij veel bookmakers een persoonlijke limiet instellen. Je kunt dan voor jezelf bepalen voor welk bedrag je per maand wil wedden. Kom je boven dat bedrag? Dan is het niet meer mogelijk om te spelen en moet je wachten tot de volgende maand.

Een geplaatste weddenschap is een geplaatste weddenschap. Deze kun je in principe niet meer annuleren. Wel kun je er voor kiezen om een weddenschap uit te cashen. Je krijgt dan over het algemeen niet je volledige inzet terug, maar wel een groot deel daarvan. Een weddenschap uitcashen kan wel winstgevend zijn bij een combinatieweddenschap. Stel dat je hebt ingezet op een overwinning van Vitesse (2,30) en FC Groningen (2,20). Vitesse speelt eerder dan FC Groningen en winnen ook daadwerkelijk. Je kunt er dan voor kiezen om de weddenschap uit te cashen. De uitkomst van FC Groningen is dan niet meer van belang, maar dus ook niet meegerekend in de uitbetaling. Wel wordt de odd voor de overwinning van Vitesse (2,30) natuurlijk meegewogen, waardoor de uitbetaling hoger uitvalt dan de inzet. Wel is de uitbetaling dan dus lager dan de totale combinatieweddenschap had kunnen opleveren bij een overwinning van FC Groningen. Je kunt overigens wel een weddenschap annuleren als de wedstrijd waarop je hebt ingezet is verplaatst of afgelast. De bookmaker is dan volgens de wet verplicht om je inzet terug te betalen.

Hoewel het niet bij elke bookmaker het geval is, geldt bij de meeste bookmakers wel een limiet voor de hoogte van je inzet. Dit kan bij de ene bookmaker €1.000 euro zijn en bij de andere bookmaker misschien wel €10.000 of €20.000 euro. Als je met een hoge inzet wil spelen, is het dus altijd handig om te informeren naar het maximale inzetbedrag bij een bookmaker.

Er is bij de meeste bookmakers wel een minimale inzet. Meestal is deze rond de €0,10. Bij een inzet van benden de €0,10 worden de winstmarges zo klein dat het niet efficiënt meer is.

Online wedden is veilig, mits je je hebt aangesloten bij een betrouwbare bookmaker. Betrouwbare bookmakers kun je op een aantal manieren herkennen: - Ze hebben een officiële Nederlandse licentie. Om een goklicentie te krijgen, moet een bookmaker aan zeer strenge eisen voldoen. Die eisen worden ze opgelegd door de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA). - Je kunt gebruik maken van veilige betaalmethodes. In Nederland gebruiken de meeste mensen iDeal of andere veilige betaalmethodes zoals Visa of MasterCard. Herken je geen van de betaalmethodes bij een bepaalde bookmaker? Dan is het misschien verstandig om een andere bookmaker te zoeken. - Ze hebben een goede naam en goede reviews. Op internet kun je op verschillende manieren tal van reviews vinden over bookmakers. Gebruik die zeker om te bepalen of een bookmaker betrouwbaar is.

Van de Nederlandse wet moeten gebruikers van online bookmakers zich identificeren. Zo wordt voorkomen menden onder de 18 jaar alsnog niet gaan wedden. Veel betrouwbare bookmakers gebruiken het systeem iDIN om de identiteit van de gebruikers te verifiëren.

Wie succesvol wil wedden op voetbalwedstrijden, moet een aantal veelvoorkomende fouten absoluut vermijden: - Wedden op basis van emotie in plaats van op verstand. Dat loop vaker fout dan goed af. - Verloren weddenschappen ten koste van alles willen terugverdienen. Dit is kenmerkend gedrag voor een gokverslaafde en levert op de lange termijn alleen maar problemen op. - Alleen maar wedden op hoge quoteringen. Deze weddenschappen kunnen het meeste geld opleveren, maar hebben ook de laagste winkans. - Al je geld inzetten op een enkele weddenschap. Wie op de lange termijn geld wil verdienen met het wedden op sportwedstrijden, kan het gokbudget beter verspreiden over verschillende weddenschappen.

Wat niet veel mensen weten, is dat het tot voor kort illegaal was om in Nederland te gokken op voetbalwedstrijden. Er zijn vanuit de Nederlandse Kansspelautoriteit nooit licenties uitgegeven aan bookmakers. Tot 1 oktober 2021. Op die datum zijn namelijk de eerste Nederlandse goklicenties uitgegeven aan 10 verschillende bookmakers. Om in aanmerking te komen voor deze licentie, moeten de bookmakers aan zeer strenge eisen voldoen. Een groot aantal bookmakers heeft dan ook nul op rekest gekregen na hun licentieaanvraag. Onder andere Betcity, Bet365 en Toto hebben wel een Nederlandse licentie gekregen, waardoor het legaal is om in Nederland bij die bookmakers te wedden op sportwedstrijden.

Meestal willen bookmakers je maar al te graag duidelijk maken dat ze een licentie hebben. Daarom staat het vaak duidelijk aangegeven op de homepagina van de website. Het wil genoeg zeggen als je moeite hebt om uit te vinden of een bookmaker een licentie heeft of niet. Dan is het meestal dus niet zo. In Nederland zijn op 1 oktober 2021 voor het eerst goklicenties uitgegeven aan 10 bookmakers. Dat is allemaal breed uitgemeten in de media en is dus ook eenvoudig online terug te vinden. Betcity, Bet365 en Toto zijn 3 van de 10 bookmakers die een Nederlandse licentie hebben gekregen. Er zullen naar verwachting in 2022 nog veel meer bookmakers een licentie krijgen.

Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig: nee. Er zijn sinds oktober 2021 slechts 10 bookmakers die een officiële Nederlandse licentie hebben gekregen: - Betcity - Bet365 - Toto - Holland Casino - Fair Play - GG Poker - Bingoal - Tombola - Livescore - Batavia Casino Alleen bij deze 10 bookmakers is het dus legaal om te wedden in Nederland. In 2022 zullen meer bookmakers een gokvergunning krijgen en dus legaal in Nederland zijn.

Bij voetbalwedden.eu vind je in no-time de beste wedtips voor vandaag als het gaat om hoge quoteringen. Onze module scant en vergelijkt namelijk de odds van een heleboel online bookmakers en laat je vervolgens zien bij welk wedkantoor je het best kunt wedden als je op een bepaalde ploeg of op een gelijkspel wilt inzetten. En dat doet het niet alleen voor vandaag, maar ook voor de wedstrijden van morgen en de komende dagen. Superhandig!

Bankroll management is eigenlijk niets meer dan het goed en verantwoord omgaan met je geld. Je bankroll is namelijk het bedrag dat op je account bij je bookmaker staat. Door middel van goede bankroll management zorg je er dus voor dat je nooit te veel geld verliest en tegelijkertijd dat je een gezonde buffer hebt voor komende weddenschappen.

Sinds 1 oktober is het zo dat als je een bedrag wint en je hebt je weddenschap afgesloten bij een Nederlands gokbedrijf, je dit niet bij de belasting hoeft aan te geven en dat bedrag dus volledig van jou is. De Nederlandse gokbedrijven houden dit namelijk al in op je prijs en zijn daar dus zelf verantwoordelijk voor. Het percentage dat zij inhouden bedraagt per 1 oktober 29% van het gewonnen bedrag. Voor 1 oktober was dit nog 30,1%, dus dat is voor de gokker een positieve verandering geweest.

Online gratis kijken naar voetbal kan op een aantal verschillende websites. Hoewel je op de meeste websites overspoeld wordt met advertenties of naar commentaar in vreemde talen moet luisteren zijn er een aantal websites waarop je de wedstrijd wel kunt volgen! Van nationale wedstrijden tot grote internationale competities. Denk bijvoorbeeld aan Live TV, NLSport.net, Sportrar.tv of sportstreamings.

Live betting, is het wedden op een gebeurtenis of uitslag terwijl de wedstrijd al bezig is. Live betting geeft extra spanning aan de wedstijd die je op dat moment aan het bekijken bent.

In theorie kun je natuurlijk overal verslaafd aan raken, dus ook aan voetbalwedden. Het leeuwendeel van de mensen is hier gelukkig niet gevoelig voor. Het is echter mogelijk om verslaafd te raken aan voetbalwedden. Als dat het geval is, is het verstandig om contact op te nemen met je huisarts of gespecialiseerde verslavingszorg.

Het wedden op voetbalwedstrijden is natuurlijk hartstikke leuk en spannend. De spanning van het wel of niet winnen van een weddenschap levert een bepaalde kick op. De meeste mensen kunnen zich prima beheersen met het wedden op sportwedstrijden, maar het kan gebeuren dat je verslaafd raakt aan de spanning van sportweddenschappen. Als je zelf door hebt dat je te vaak bezig bent met gokken of dat hoort van je directe omgeving, dan is het verstandig om contact te zoeken met je huisarts of een verslavingskliniek. Zij kunnen er via verschillende tests en een intakegesprek achter komen of je daadwerkelijk verslaafd bent en dus hulp nodig hebt. Maar hoe kom je er dan achter of je verslaafd bent? Gokverslaafde hebben over het algemeen een aantal veel voorkomende kenmerken: - Het continu – dus echt de hele dag – in het hoofd bezig zijn met het gokken op voetbalwedstijden. - Het spelen met steeds hogere inzetten, om steeds maar een intensere kick te krijgen. - Het moeite hebben met stoppen of geïrriteerd reageren als iemand uit je directe omgeving aanraadt om te stoppen met wedden. - Het liegen over gewonnen of verloren weddenschappen. - Koste wat het kost verloren weddenschappen terug willen winnen. - Door het wedden op sportweddenschappen niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. - Het ervaren van onverklaarbare fysieke of mentale problemen. - Met crimineel gedrag proberen de ontstane geldproblemen op te lossen. Neem dus direct contact op met je huisarts of verslavingszorg als je jezelf in veel van deze kenmerken herkent.

Een eerste belangrijke stap in het herstelproces van een gokverslaafde is het erkennen van de verslaving. Neem dan zo snel mogelijk contact op met je huisarts, aangezien die je kan doorverwijzen naar gespecialiseerd verslavingshulp. Er zijn in Nederland verschillende verslavingsklinieken die je kunnen helpen om van je verslaving af te komen. Ook als je van je directe omgeving hoort dat je kenmerken van een gokverslaafde vertoont, kan het geen kwaad om eens contact op te nemen met de huisarts. Misschien dat je het zelf nog niet wil erkennen, maar je directe omgeving heeft dat vaak sneller door. Sta er dan ook voor open om contact te zoeken met de huisarts of verslavingszorg, want bij een gokverslaving kun je er beter vroeg dan laat bij zijn.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.