award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Wedtips helpen je een keus te maken binnen het enorme aanbod aan sportweddenschappen én om een succesvolle weddenschap af te sluiten. Daarom zetten we niet alleen de beste wedtips voor vandaag voor je op een rijtje, maar geven we je ook algemene tips die je helpen om juiste voorspellingen te doen. In iedere sport, maar vooral bij het voetbal natuurlijk.

Wedtips voor vandaag

Wil je iedere dag weten waar je het best op in kunt zetten? Daar helpen we je graag bij. We zetten daarom de beste wedtips voor vandaag voor je op een rijtje. Zodat je in één oogopslag kunt zien welke weddenschappen een betrouwbaar resultaat opleveren en waar ook nog wat te verdienen valt. Kortom, de weddenschappen met de meeste ‘value’. Handig!

Algemene tips

Bij het plaatsen van een bet geldt altijd hoe beter je geïnformeerd bent, hoe beter je een voorspelling kunt doen. Het is handig om te weten of een sterspeler van een team geblesseerd of geschorst is, of sporters hopeloos uit vorm zijn of wat hun eerdere resultaten zijn geweest. Duik in de statistieken en lees de voorbeschouwingen van experts om een goed beeld te krijgen van de wedstrijd, maar staar je er niet blind op. Niemand weet immers wat er gaat gebeuren.

Wedtips voor voetbal

Vooral bij voetbalweddenschappen kun je inzetten op allerlei factoren. Meestal is het niet zo lucratief om in te zetten op een eventuele winnaar, aangezien het vaak is dat er een groot krachtsverschil is tussen twee ploegen. En de quoteringen dus laag zijn. In die gevallen kijk je naar andere mogelijkheden, zoals ‘both teams to score’. Teams die veel doelpunten maken én er tegelijkertijd veel tegen krijgen zijn daar uitermate geschikt voor. Je vindt die ploegen doorgaans in de middenmoot van de voetbal competities.

Weddenschappen combineren voor meer winst

Met single bets win je meestal niet zoveel. Tenzij je ook veel inzet, natuurlijk. Maar dat is een risico. Om toch grote winsten te behalen kun je daarom het beste een aantal weddenschappen combineren. Één van de beste wedtips die we je kunnen geven. De quoteringen worden namelijk met elkaar vermenigvuldigd en je kunt al snel je inzet vertienvoudigen of zelfs verhonderdvoudigen. Dat is pas echt winst maken.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.