award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Het gaat snel met de dartsport in Nederland. Steeds meer toernooien en wedstrijden worden live uitgezonden op TV. Dat betekent ook dat wedden op darten steeds meer aan populariteit begint te winnen. En terecht, want iedereen kan zomaar van de toppers winnen. Dat maakt iedere wedstrijd weer spannend. Nog spannender wordt het als je er een gokje bij waagt. Want met relatief hoge noteringen en toch een aardige winkans voor de underdog, kun je al snel veel geld verdienen met wedden op darten.

Bekijk de noteringen bij de verschillende wedkantoren, zet in op je favoriete darters en win!

[BEKIJK NOTERINGEN / BOOKMAKERS]

Waar kun je op wedden bij darts?

Voorspellen wie er een partij gaat winnen ligt het meest voor de hand bij het wedden op darten. Maar veel bookmakers bieden nog meer mogelijkheden en nog meer plezier. Je kunt bijvoorbeeld gokken op wie de meeste 180’ers gooit en op de darter met de hoogste checkout. Per partij of per toernooi. Ook behoort live betting tot de mogelijkheden. Daarbij veranderen de odds gedurende de wedstrijd en kun je inzetten op het meest gunstige moment.

Je winkansen vergroten

Net als bij wedden op andere sporten kun je je winkansen vergroten door veel informatie te verzamelen. Welke darters zijn er in vorm? Wie hebben er last (gehad) van een blessure en wat zijn de voorgaande resultaten van een darter op een bepaald toernooi?Hoe ziet het onderlinge record van twee darters eruit? En hoe lang duurt de partij? De favorieten trekken namelijk vaak in lange partijen aan het langste eind. Tipje van ons.

Bonussen van bookmakers

Betten op darts verloopt via wedkantoren. Zogeheten bookmakers. Zij bepalen de winkans van een darter en vertalen dat in bepaalde noteringen of ‘odds’. Hoe groter de winkans, hoe kleiner de notering. Onderling verschillen die noteringen niet zoveel van elkaar, maar als nieuwe speler kun je vaak wel een mooie bonus krijgen bij die wedkantoren – en dus nog meer verdienen met wedden op darten!

[BOOKMAKERS / BONUSSEN]

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.