award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Conference League

De nieuwste Europese competitie met hele kleine clubs, maar waar ook grote clubs aan meedoen: de Conference Leauge! Wie zal volgens jou de eerste winnaar worden? En is er nog een stuntje in de maak? Bekijk snel de odds!

Bekijk alle wedstrijden
Conference League logo

Conference League wedstrijden

Geen wedstrijden

WAT IS DE CONFERENCE LEAGUE?

De Conference League is nu het derde Europese toernooi voor clubs in Europa. Het toernooi zal, net als de Champions League en de Europa League, jaarlijks worden gehouden. Er werd al sinds 2015 gesproken over een nieuw toernooi. In 2018 kondigde UEFA aan dat deze competitie er daadwerkelijk zou komen. Eerst zou het gehouden worden onder de naam Europa League 2. Uiteindelijk werd dit toch de Conference League.

Het leuke aan dit toernooi is dat er grote clubs spelen, maar ook kleinere clubs die normaal nooit in een Europees toernooi hebben gespeeld.Bekijk dus snel de quoteringen bij onze bookmakers en ontdek waar je het best kunt wedden!

LOTING & POULES

Het heeft dezelfde opzet als de Champions League. Het hoofdtoernooi bestaat uit 32 teams, onderverdeeld in 8 groepen van 4 clubs. Voor de groepsfase zijn er net als bij de Champions League 3 voorrondes en een laatste play-offronde. De groepen worden gevormd door middel van een loting, net zoals bij de andere twee clubtoernooien.

De clubs die de eerste en tweede plek hebben bemachtigd gaan door naar de volgende ronde. Deze ronde wordt aangevuld met de 8 clubs die derde zijn geëindigd in de groepsfase van de Europa League.

PROGRAMMA VAN DE CONFERENCE LEAGUE

De eerste wedstrijden van de Conference League beginnen meestal in de eerste week van juli. De play-off ronde wordt doorgaans gespeeld in de laatste twee weken van augustus.

Het hoofdtoernooi begint over het algemeen in de tweede week van september. De finale is eind mei, In totaal worden er 141 wedstrijden gespeeld. Genoeg wedstrijden om op te wedden dus!

UITSLAGEN & SAMENVATTINGEN

Wedstijden gemist? Bekijk hier de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Geen tijd voor samenvattingen? De uitslagen hebben we ook op een rijtje gezet voor je. Wil je wedden op dit toernooi, maar eerst nog even onderzoek doen? Bekijk hier de huidige stand.

WINNAARS

De Conference League is sinds dit voetbalseizoen (2021/22) geïntroduceerd en heeft nog geen winnaars. Welke club gaat volgens jou de eerste editie winnen?

WEDDEN OP DE CONFERENCE LEAGUE

Welke club zie jij de finale halen van de Conference League winnen? Welke club zal dit jaar uitblinken? Gaat jouw favoriete club er met de winst vandoor? Of wil je gewoon wat leuks bijverdienen? Bekijk bij de beste odds bij de bookmakers voor je gaat wedden en pak de mooiste bonussen in ieder geval mee!

Achtergrond

  • Opgericht: 2021
  • Aantal teams: 32 + 8 (Europa League)

Veelgestelde vragen over de Conference League

Je kan wedden op de Conference League via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op de Conference League. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op de Conference League afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op de Conference League.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op de Conference League wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op de Conference League aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op de Conference League kan je vinden op de clubpagina van de Conference League.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor de Conference League. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Conference League met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Conference League met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Conference League.

Er zijn verschillende bonussen voor de Conference League. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Conference League met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Conference League met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Conference League.

Alle Conference League clubs & pagina's

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.