award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
eredivisie
Eredivisie

De Eredivisie is de belangrijkste voetbal competitie van Nederland. Achttien teams strijden ieder jaar om de titel, om tickets voor de Champions League, om de play-offs voor Europees voetbal en natuurlijk om niet te degraderen. Iedereen kan er van iedereen winnen.

Bekijk wedstrijden
bundesliga
Bundesliga

In Duitsland spelen clubs om kampioen te worden van de Bundesliga. Topclub Bayern München is er meestal heer en meester, maar ‘Der Rekordmeister’ laat wel eens steekjes vallen. Kan eeuwige rivaal Borussia Dortmund daarvan profiteren?

Bekijk wedstrijden
Serie a logo
Serie A

De Serie A is de hoogste Italiaanse voetbal competitie. Er wordt door 20 clubs gestreden om de scudetto: een schildje dat alleen pronkt op het shirt van de kampioen. Italianen spelen met eergevoel en een enorme vechtlust, wat vaak uitmondt in opmerkelijke wedstrijden

Bekijk wedstrijden
Champions League logo
Champions League

In de Champions League spelen de grootste en beste Europese club tegen elkaar om de cup met de grote oren. Wie gaat er dit jaar mee vandoor?

Bekijk wedstrijden
Conference League logo
Conference League

De nieuwste Europese competitie met hele kleine clubs, maar waar ook grote clubs aan meedoen: de Conference Leauge! Wie zal volgens jou de eerste winnaar worden? En is er nog een stuntje in de maak? Bekijk snel de odds!

Bekijk wedstrijden
EK 2020 logo
Ek 2020

Het Europees Kampioenschap 2020 wordt gespeeld in niet één, maar twaalf landen. En ook met meer kwalificatiemogelijkheden en een iets andere opzet neemt de kans op verrassingen flink toe. Welke landenteams zien we volgens jou terug in de finale?

Bekijk wedstrijden
Europa League logo
Europa League

Wedden op de Europa League kan ontzettend spannend zijn, want het toernooi staat doorgaans bol van verrassingen en stunts. Check snel de odds!

Bekijk wedstrijden
jupiler pro league
Jupiler Pro League

De Jupiler League Pro is de voetbalcompetitie uit België. Deze bestaat uit zestien teams, waarvan de zes beste teams aan het eind van het seizoen onderling gaan uitmaken wie zich kampioen mag noemen. Altijd spannend, die play-offs.

Bekijk wedstrijden
Primeira Liga logo
Primeira Liga

De Primeira Liga is de hoogste voetbalcompetitie van Portugal die wordt gedomineerd door drie grote clubs: Benfica, Porto en Sporting CP. Wie van de drie pakt dit jaar de titel? Of is er een hele grote verrassing in de maak?

Bekijk wedstrijden
SPFL logo
SPFL

De Scottish Premiership uit de SPFL is het hoogste niveau van Schotland waarin vooral Celtic en Glasgow Rangers (Rangers FC) de dienst uitmaken. Wie van de twee gaat dit jaar aan de haal met de landstitel?

Bekijk wedstrijden
Logo Premier league
Premier League

De Premier League is de competitie van Engeland (en Wales) en geldt als één van de sterkste voetbalcompetities van Europa. Zo niet, van de wereld. In deze voetbalcompetitie worden regelmatig knotsgekke derby’s gespeeld. Met verrassende uitslagen.

Bekijk wedstrijden
Keuken kampioen divisie logo
Keuken Kampioen

In de Keuken Kampioen Divisie, de voormalige Jupiler League, spelen clubs op het tweede niveau van Nederland. Het is doorgaans een poule van twintig teams waarbij er altijd wel meerdere ploegen kans maken op de titel of op promotie. Behalve dan de beloftenteams.

Bekijk wedstrijden
proximus league logo
Proximus League

De Proximus League, ook wel de Eerste Klasse B genoemd, is de tweede klasse van België. Deze competitie is onlangs hervormd, waardoor er nu 8 clubs strijden om twee periodekampioenschappen en de eerste plaats in de eindrangschikking.

Bekijk wedstrijden
la liga logo
La Liga

In La Liga, ook wel bekend als de Primera División, spelen twintig Spaanse clubs om de landstitel. Met de wedstrijden tussen Real Madrid en FC Barcelona als absolute hoogtepunten. Wie van de twee wordt kampioen? Of gaat er een ander team stunten?

Bekijk wedstrijden
Ligue 1 logo
Ligue 1

De Ligue 1 is de hoogste afdeling van het profvoetbal in Frankrijk. Sinds de komst van een geldschieter maakt er nog maar één ploeg de dienst uit: Paris Saint Germain. Wordt PSG ook dit jaar weer soeverein kampioen? Of zijn er andere kapers op de kust?

Bekijk wedstrijden
super lig logo
Süper Lig

In de Süper Lig spelen clubs tegen elkaar om zichzelf kampioen van Turkijke te mogen noemen. De ‘grote drie’ maken er de dienst uit: Fenerbahce, Galatasaray en Besiktas. Wie van die drie wordt kampioen? Of is er een verrassing?

Bekijk wedstrijden
Tweede divisie logo
Tweede Divisie

De Tweede Divisie is het derde niveau van Nederland waarin veelal een mix van oud-profs en veelbelovende talenten spelen om promotie naar de Keuken Kampioen Divisie … of om degradatie naar de voormalige Topklasse te voorkomen.

Bekijk wedstrijden
Nations League logo
Nations League

Wordt het spannend of zijn het veredelde oefenwedstrijden? Er staat in ieder geval wat op het spel, dus wedden op de Nations League kan best interessant zijn!

Bekijk wedstrijden
WK 2022 logo
WK 2022

Het FIFA wereldkampioenschap voetbal wordt in 2022 in Qatar gehouden. En dat ging niet zonder slag of stoot. Er doen in 2022 bovendien maar liefst 48 landen mee aan de mondiale voetbal competitie, waardoor niemand nog weet wat er gaat gebeuren.

Bekijk wedstrijden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.