award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Premier League

De Premier League is de competitie van Engeland (en Wales) en geldt als één van de sterkste voetbalcompetities van Europa. Zo niet, van de wereld. In deze voetbalcompetitie worden regelmatig knotsgekke derby’s gespeeld. Met verrassende uitslagen.

Bekijk alle wedstrijden
Logo Premier league

Premier League wedstrijden

Geen wedstrijden

Premier League schema

Het Premier League schema zit weer boordevol boeiende wedstrijden! Dat kan ook niet anders met al die grote clubs op relatief kleine afstand van elkaar. Spektakel gegarandeerd op de Engelse velden, dus. Iedere speelronde opnieuw. En dat zijn er heel wat, want de competitie telt maar liefst twintig mooie clubs met al even mooie bijnamen!

Bekijk de odds

In de Engelse competitie vind je doorgaans bovenin de stand grote clubs met enorme budgetten, waar kleinere clubs veelal in de middenmoot of in de onderste regionen bivakkeren. Maar dat neemt niet weg dat zij niet kunnen winnen van de grote jongens. Integendeel zelfs. Dankzij de enorme tv gelden die ze jaarlijks opstrijken, krijgen ook de kleinere teams een behoorlijke selectie op de been en zijn er altijd wel verrassingen in de maak. En dus liggen er kansen voor een paar mooie bets!

In een notendop

Machtige clubs. Sterspelers. Strijd op het veld. Kolossale stadions tot aan de nok toe gevuld met supporters. Voetbal op grote schermen in de pubs. Dat is de English Premier League (EPL) in een notendop. Het geldt als één van de mooiste en zwaarste competities, met niet één of twee topploegen – maar inmiddels wel zes. Dat maakt de strijd om de titel alleen maar heftiger en spannender. Er kan echt van alles gebeuren. Daarom is de Engelse competitie ook bijzonder populair onder liefhebbers – en gokkers.

FA Premier League clubs

Als je aan de Premier League clubs denkt, denk je al gauw aan de grote vier: Manchester United, Chelsea, Liverpool en Arsenal. Maar inmiddels hebben ook Tottenham Hotspur en Manchester City zich stevig in dat rijtje genesteld en doen zij, met scores en uitslagen die er niet om liegen, ook mee om de prijzen. En natuurlijk is het ook onderin ieder jaar weer spannend. Welke ploegen degraderen naar de Championship? En welke bekende namen weten aan het eind van het seizoen weer te promoveren?

Ontdek de mogelijkheden bij de bookies

Wil je wedden op de Premier League? Op de uitslagen van matches of op wie zich straks topscorers mogen noemen? Of gewoon op wie er kampioen wordt? De mogelijkheden bij de verschillende bookmakers zijn eindeloos. En bij grote wedstrijden en/of derby’s kun je vaak gebruik maken van mooie promoties!

Achtergrond

  • Land: Engeland
  • Opgericht: 1992
  • Aantal teams: 20
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, sinds 2005
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 9

Veelgestelde vragen over de Premier League

Je kan wedden op de Premier League via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op de Premier League. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op de Premier League afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op de Premier League.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op de Premier League wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op de Premier League aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op de Premier League kan je vinden op de clubpagina van de Premier League.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor de Premier League. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Premier League met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Premier League met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Premier League.

Er zijn verschillende bonussen voor de Premier League. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Premier League met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Premier League met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Premier League.

Alle Premier League clubs & pagina's

Brentford FC logo
Brentford FC

Wedden op Brentford FC? Slimme keus! Want een nieuwe club op het hoogste Engelse niveau betekent doorgaans ook hoge odds. Bekijk en vergelijk nu de beste quoteringen voor de komende wedstrijden en ontdek de beste bookmaker voor jou bet!

Bekijk wedstrijden
Leeds United Logo
Leeds United

Maak kennis met de bookmaker met hoogste odds bij wedstrijden van Leeds United en start vandaag nog met wedden op wedstrijden van de Engelse club. Met het vermogen om van iedereen te winnen is alles mogelijk!

Bekijk wedstrijden
Chelsea logo
Chelsea

Een stabiele ploeg met altijd een sterke defensie. De Londense club doet ieder jaar weer mee om de prijzen, dus kan wedden op Chelsea weer mooie odds opleveren!

Bekijk wedstrijden
Aston Villa logo
Aston Villa

Aston Villa was (en is) een grote Engelse club, maar nu verdoemd tot degradatievoetbal. Kunnen The Villans zich handhaven? Maak het seizoen extra spannend en start nu met wedden op wedstrijden van de club!

Bekijk wedstrijden
Sheffield United logo
Sheffield United

Is Sheffield United de gedoodverfde degradatiekandidaat of weet het zich verrassend te handhaven? Ontdek nu de spannende odds bij wedstrijden van The Blades!

Bekijk wedstrijden
Norwich City logo
Norwich City

Wedden op Norwich City is is alleen al interessant vanwege de doorgaans hoge quoteringen bij wedstrijden van The Canaries. En dat terwijl ze altijd in zijn voor een stuntje!

Bekijk wedstrijden
Newcastle United logo
Newcastle United

Een club vol historie en met een behoorlijk prijzenkast. Maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst en dus heeft wedden op Newcastle United vaak mooie odds!

Bekijk wedstrijden
Liverpool logo
Liverpool

De Engelse club met het meest Europese succes, maar in eigen land wil het al een tijdje niet lukken. Staat het team na dit seizoen eindelijk met de schaal in handen? Bekijk de odds en begin direct met wedden op Liverpool!

Bekijk wedstrijden
Leicester City logo
Leicester City

De club die van een sprookje waarheid maakte door landskampioen te worden. Sindsdien is wedden op Leicester City ontzettend populair. Check hieronder de scherpste odds voor aankomende wedstrijden!

Bekijk wedstrijden
Fulham logo
Fulham

Gedoemd tot degradatie of toch een verrassende stuntploeg? De club heeft potentie om wedstrijden winnend af te sluiten, maar weten ze dat ook te benutten? Allemaal dingen die wedden op Fulham zo interessant maakt voor mensen die gokken op voetbal.

Bekijk wedstrijden
Everton logo
Everton

Wedden op Everton levert mooie quoteringen op. Als stabiele subtopper verliest het wel eens, maar weet het ook meer dan regelmatig te winnen. Ook van de grote clubs.

Bekijk wedstrijden
Wolverhampton Wanderers logo
Wolverhampton Wanderers

Kunnen "The Wolves" weer verrassen in de Premier League? Of moeten ze alle zeilen bijzetten om zich te handhaven? Hoe dan ook, het levert mooie odds op voor mensen die willen wedden op Wolverhampton Wanderers.

Bekijk wedstrijden
West Ham United logo
West Ham United

Wedden op West Ham United is populair vanwege de wisselende resultaten en de daarbij behorende interessante odds. Wat het gaat worden aankomende wedstrijd?

Bekijk wedstrijden
Watford logo
Watford

Deze Engelse club weet nog wel eens te verrassen. Hoewel het meestal strijdt om degradatie te voorkomen, kan het zomaar in de middenmoot of subtop eindigen. Kortom, wedden op Watford is altijd spannend.

Bekijk wedstrijden
Tottenham Hotspur logo
Tottenham Hotspur

Een club die de Engelse top al jaren bedreigd en langzaam maar zeker doordringt tot één van de kanshebbers voor de titel. Gaat het dit jaar dan eindelijk lukken? Begin met wedden op Tottenham Hotspur en zet in op de komende wedstrijden!

Bekijk wedstrijden
Southampton logo
Southampton

Strijdend tegen degradatie of bivakkerend in de middenmoot van de Engelse competitie, bij The Saints weet je het maar nooit. En dat is precies wat wedden op Southampton geliefd maakt onder de gokkers.

Bekijk wedstrijden
Manchester United logo
Manchester United

Heeft deze club nog een introductie nodig? Waarschijnlijk niet, want het is één van de bekendste clubs ter wereld. Wedden op Manchester United is dan ook zeer populair.

Bekijk wedstrijden
Manchester City logo
Manchester City

Wat gebeurt er als je 11 sterren in één elftal zet? Dan doe je mee om de prijzen in de Premier League en in Europees verband. Wedden op Manchester City was nog nooit zo populair.

Bekijk wedstrijden
Huddersfield Town logo
Huddersfield Town

Als underdog in veel wedstrijden vecht de club doorgaans tegen degradatie uit de Premier League. Dat levert mooie wedstrijden op - en nog mooiere odds. Bekijk de scherpste quoteringen voor aankomende wedstrijd en begin direct met wedden op Huddersfield Town!

Bekijk wedstrijden
Crystal Palace logo
Crystal Palace

Strijdend om degradatie te voorkomen of bivakkerend in de middenmoot van Premier League, bij de club uit Londen kan het allemaal. Omdat je niet weet waar je aan toe bent, is wedden op Crystal Palace dan ook een interessante optie.

Bekijk wedstrijden
Cardiff City logo
Cardiff City

De club uit Wales is volgens de kenners één van de kandidaten om te degraderen uit de Premier League. Maar die zitten er ook wel eens naast. Wat denk jij? Bekijk de scherpste odds en begin direct met wedden op Cardiff City!

Bekijk wedstrijden
Burnley logo
Burnley

Altijd spelend om te promoveren naar het hoogste niveau of om juist niet te degraderen uit de Premier League. Wedden op Burnley maken de wedstrijden ieder geval extra spannend!

Bekijk wedstrijden
Brighton Hove Albion logo
Brighton & Hove Albion

Wedden op Brighton & Hove Albion is een interessante optie voor veel mensen die online gokken op voetbalwedstrijden, want de ploeg boekt als degradatiekandidaat voorspelbare resultaten. Maar wat zie jij ze de komende wedstrijd doen?

Bekijk wedstrijden
Bournemouth logo
Bournemouth

De Engelse club is een relatieve nieuwkomer in de Premier League, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot stabiele ploeg uit de middenmoot. Waar is het team nog meer toe in staat? Maak het extra spannend door te wedden op Bournemouth!

Bekijk wedstrijden
Arsenal logo
Arsenal

Als één van de clubs met wereldwijd het grootste aantal supporters, is wedden op Arsenal mateloos populair. Niet alleen vanwege de resultaten, maar ook van het doorgaans sprankelende voetbal.

Bekijk wedstrijden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.