award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Champions League

In de Champions League spelen de grootste en beste Europese club tegen elkaar om de cup met de grote oren. Wie gaat er dit jaar mee vandoor?

Bekijk alle wedstrijden
Champions League logo

Champions League wedstrijden

Geen wedstrijden

De Champions League is het grootste en belangrijkste toernooi in Europa. In een zinderende competitie spelen de beste ploegen uit ieder land om de ‘cup met de grote oren’, waardoor er continu grote, onvoorspelbare wedstrijden op het programma staan. Dat maakt wedden op de Champions League niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend spannend. Bekijk de odds bij de bookmakers en ontdek de hoogste quoteringen van je favoriete club in de CL!

Loting & poules

In totaal doen er 32 clubs mee aan het hoofdtoernooi. Van die 32 zijn 26 ploegen rechtstreeks geplaatst en wordt er in zomerse voorronden gestreden om de overige zes tickets. Vervolgens vindt er een loting plaats en worden de ploegen onderverdeeld in acht poules van vier teams. Na onderlinge uit- en thuiswedstrijden gaan de twee beste teams uit iedere poule door naar de knock-out fase.

Programma van de Champions League

De Champions league begint dit seizoen eind juni met de eerste voorronde van vijf kwalificaties. Het daadwerkelijke hoofdtoernooi start in september, waarna de knock-out fase in februari van start gaat. De finale vindt bijna een jaar na aanvang van de eerste voorronde plaats: eind mei of begin juni. In totaal staan er 125 wedstrijden op het programma. Meer dan genoeg mogelijkheden bij wedden op Champions League wedstrijden dus!

Uitslagen & samenvattingen

Voor als je even niet in staat bent geweest om te kijken: bekijk de samenvattingen van de afgelopen wedstrijden. Of werp even gauw een blik op de uitslagen en ontdek meteen of je nog iets gewonnen hebt met je weddenschap. Even research doen? Dat kan natuurlijk ook. Check dan de bijvoorbeeld huidige stand in het toernooi en schat de kansen van je favoriete ploeg in.

Winnaars

De afgelopen edities werden gedomineerd door Real Madrid. De sterrenploeg uit Spanje wist de beker maar liefst drie maal op rij omhoog te houden, waarna Liverpool in 2018/2019 een einde maakte aan die hegemonie en de titel opeiste. Diezelfde clubs hebben de CL respectievelijk 13 en 6 keer gewonnen. AC Milan (7), FC Barcelona (5), Bayern München (5) en Ajax (4) zijn andere ploegen die het toernooi vaak op hun naam hebben geschreven. Bekijk alle winnaars.

Wedden op de Champions League

Wie gaat het toernooi winnen? Hoe ver gaat je favoriete club dit jaar komen? Of misschien wil je wel gewoon wat bijverdienen door te wedden op de Champions League. Bekijk in ieder geval de odds bij de bookmakers en profiteer nu van mooie bonussen!

Achtergrond

  • Opgericht: 1992
  • Aantal teams: 32

Veelgestelde vragen over de Champions League

Je kan wedden op de Champions League via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op de Champions League. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op de Champions League afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op de Champions League.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op de Champions League wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op de Champions League aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op de Champions League kan je vinden op de clubpagina van de Champions League.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor de Champions League. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Champions League met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Champions League met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Champions League.

Er zijn verschillende bonussen voor de Champions League. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Champions League met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Champions League met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Champions League.

Alle Champions League clubs & pagina's

Champions League uitslagen
Champions League uitslagen

Niet kunnen kijken? Bekijk dan hier de Champions League uitslagen en wees meteen weer op de hoogte!

Bekijk wedstrijden
Champions League winnaars
Champions League winnaars

Bekijk hier alle Champions League winnaars van de afgelopen seizoenen en ontdek welke ploegen de cup het meest gewonnen hebben!

Bekijk wedstrijden
Voorronde Champions League
Voorronde Champions League

Hoe werkt de voorronde van de Champions League? Ontdek hier alles over de kwalificatie voor de CL. Makkelijk en simpel voor je uitgelegd.

Bekijk wedstrijden
Stand Champions League
Stand Champions League

Welke ploegen staan bovenaan in de groepen? En hoeveel staat het op dit moment? Hier vind je alles over de Champions League stand.

Bekijk wedstrijden
Champions League poules
Champions League poules

Bekijk de samenstelling van de Champions League poules en ontdek welke ploegen jouw favoriete team treft in de groepsfase!

Bekijk wedstrijden
Champions League samenvattingen
Champions League samenvattingen

Bekijk hier de Champions League samenvattingen en check alle highlights van afgelopen wedstrijden. Meteen weer op de hoogte!

Bekijk wedstrijden
Champions League programma
Champions League programma

Bekijk hier het Champions League programma en ontdek het speelschema van je favoriete team. Zo weet je precies wanneer er belangrijke wedstrijden zijn!

Bekijk wedstrijden
Loting Champions League
Loting Champions League

Bekijk hier de resultaten van de Champions League loting en ontdek tegen wie je favoriete team het op gaat nemen in het miljoenenbal!

Bekijk wedstrijden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.