award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Bundesliga

In Duitsland spelen clubs om kampioen te worden van de Bundesliga. Topclub Bayern München is er meestal heer en meester, maar ‘Der Rekordmeister’ laat wel eens steekjes vallen. Kan eeuwige rivaal Borussia Dortmund daarvan profiteren?

Bekijk alle wedstrijden
bundesliga

Bundesliga programma

Het aankomende Bundesliga programma zit weer boordevol spannende wedstrijden. Wedstrijden die alle kanten op kunnen en wedstrijden die misschien wel een zekere winnaar kennen. In Duitsland weet je het echter maar nooit. De topteams laten hier en daar wel eens wat puntjes liggen. Ook tegen de mindere ploegen. Dat biedt interessante kansen!

Bekijk de odds

In de Duitse competitie zijn er een aantal imponerende clubs die meestal wel de bovenste plekken op de ranglijst bezetten. Daaronder bevindt zich meestal een groot aantal middenmoters die elkaar niet zoveel ontlopen. Dat zorgt ervoor dat de bookmakers die wedstrijden relatief moeilijk in kunnen schatten, waardoor je soms aantrekkelijke quoteringen ziet. En daar kun je dan mooi van profiteren!

Competitie opzet

De Bundesliga is de hoogste divisie in het betaald voetbal in Duitsland. Achttien clubs nemen het iedere ronde tegen elkaar op om de drie punten te bemachtigen. Na 34 wedstrijden degraderen de twee laagst geklasseerde ploegen rechtstreeks en speelt de club die op twee na laatste is geworden nog twee wedstrijden tegen de nummer drie uit de tweede Bundesliga om degradatie te voorkomen. De top vier komt in actie in de groepsfase van de Champions League, waar de nummers 5 en 6 mogen deelnemen aan de Europa League.

Bundesliga teams

Wie Bundesliga zegt, zegt bijna automatisch ook Bayern München en Borussia Dortmund. Traditioneel gezien de twee beste ploegen van de competitie, waarvan de eerstgenoemde meestal de titel pakt. De laatste jaren komen echter ook andere clubs steeds dichterbij. Zo wil Borussia Mönchengladbach nog wel eens stunten en boeken ook Eintracht Frankfurt, VfB Stuttgart, Bayer Leverkusen of nieuwkomer RB Leipzig aardige uitslagen. Kortom, er spelen iedere ronde weer veel goede teams tegen elkaar. En dat maakt het interessant om te wedden op wedstrijden in de Duitse competitie.

Zet in & win

Wil je wedden op Bundesliga wedstrijden? Haal het maximale uit je bets en lees je goed in! Bekijk de stand, de statistieken en de afgelopen uitslagen, lees de voorbeschouwingen en ontdek hierboven de meest gunstigste odds van de komende wedstrijden.

Achtergrond

  • Land: Duitsland
  • Opgericht: 1962
  • Aantal teams: 18
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, sinds 2012
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 3
Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus