award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Eredivisie

De Eredivisie is de belangrijkste voetbal competitie van Nederland. Achttien teams strijden ieder jaar om de titel, om tickets voor de Champions League, om de play-offs voor Europees voetbal en natuurlijk om niet te degraderen. Iedereen kan er van iedereen winnen.

Bekijk alle wedstrijden
eredivisie

De Eredivisie is ieder jaar weer spannend. Wie staat er aan het eind van het seizoen met de schaal in handen? Wie wint de KNVB beker? Wie wordt er topscorer? En welke clubs gaan de play-offs voor Europees voetbal in en wie strijdt er na het reguliere seizoen nog voor degradatie?

Wedden op de Eredivisie: wedstrijden voorspellen in 18/19

Genoeg spektakel om op te gokken bij de Eredivisie, dus. Dat doe je vaak al vanaf €1. En door weddenschappen te combineren en de uitslag van wedstrijden juist te voorspellen kan wedden op de Eredivisie in ‘18/’19 al gauw heel wat winst opleveren!

Benieuwd naar de quoteringen van de wedstrijden dit weekend? Bekijk en vergelijk de odds bij de bookmakers en zet in op je favoriete club!

Waar kun je op wedden bij de Eredivisie?

Voetbalweddenschappen zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt de kampioen proberen te voorspellen of je zet in op de winnaar van een bepaalde wedstrijd. Daarnaast kun je gokken op statistieken van de wedstrijd zelf, zoals het aantal gele en rode kaarten, het aantal doelpunten, de eerste ingooi en noem maar op. Online wedden op de Eredivisie maakt het bovendien mogelijk om live in te zetten, zodat je het verloop van de wedstrijd in je voordeel kunt gebruiken!

Online gokken op de Eredivisie

Gokken op de Eredivisie en de wedstrijden voorspellen gaat al lang niet meer via die papieren Toto briefjes van vroeger. Je kunt nu gewoon op je telefoon alle odds van de bookmakers bekijken en vergelijken om te beslissen waar de quoteringen gunstig zijn en om in te zetten op wedstrijden. En bovendien met meer mogelijkheden dan alleen de wedstrijden voorspellen. Alles vanuit je luie stoel of gewoon vanaf de bank voor de tv. Of zelfs vanuit het stadion!

Wedtips

Hoe meer je weet, hoe beter je de verhoudingen op het veld kunt voorspellen. De meest succesvolle voorspellers weten dan vaak ook alles van de clubs. Hoe ze ervoor staan, of ze in vorm zijn, hoeveel doelpunten ze ongeveer maken en ga zo maar door. De meeste bookmakers geven daarom uitgebreide voorbeschouwingen van alle wedstrijden. Zodat je zelf ook op de hoogte kunt zijn van alle belangrijke statistieken. Wil je meer kunnen winnen met je weddenschappen? Combineer ze dan, zodat de quoteringen vermenigvuldigd worden!

Wedstrijden voorspellen van je favoriete club

Wil je wedden op de Eredivisie wedstrijden van je favoriete club? Bekijk hieronder het overzicht en ontdek alles wat je moet weten om een succesvolle bet te plaatsen!

Achtergrond

  • Land: Nederland
  • Opgericht: 1956
  • Aantal teams: 18
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, vanaf 2020
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 0
Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus