award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Toto

Cijfer Voetbalwedden: 8.0/10


Lees direct onze review
Toto logo

Toto (NL) is op dit moment de enige bookmaker met een licentie in Nederland en is helaas niet beschikbaar voor spelers uit België of uit andere landen. Je kunt je formuliertje immers alleen inleveren bij Nederlandse supermarkten en sigarenboeren, al spelen de meeste spelers natuurlijk gewoon online via de website of via de app. Wil je ook gaan wedden op sport? Lees dan in deze Toto review over onze ervaringen zodat je weet wat je kunt verwachten.

Sportweddenschappen

Het aanbod sportweddenschappen is bij de Toto vrij ruim; je kunt er gokken op allerlei sporten. Van voetbal en darts tot schansspringen en MMA. Van de meeste landen is in ieder geval de hoogste voetbalcompetitie terug te vinden in het sportsbook, waarbij de voetballanden ook vertegenwoordigd zijn één of meerdere lagere divisies. Dat biedt, zeker voor de recreatieve speler, meer dan voldoende keus!

De betting markets zijn daarbij eveneens behoorlijk. Dat houdt in dat je, zeker bij aankomende wedstrijden, een hoop mogelijkheden hebt om op te wedden. Je kunt daarbij denken aan de einduitslag, het totale aantal goals per helft, handicaps en wie het eerste doelpunt maakt, bijvoorbeeld. De Nederlandse wet staat live wedden echter (nog) niet toe, dus daarvoor hoef je niet bij Toto te zijn. Wel zijn er af en toe leuke specials te vinden.

Bonussen

Vergeleken met andere bookmakers is de Toto wat terughoudend qua bonussen en promoties. Zo hanteren ze bijvoorbeeld geen gebruikelijke welkomstbonus, maar hebben ze wel dagelijkse combi boosts en kun je bonusgeld of free bets winnen. Ook geven ze regelmatig kaarten weg voor wedstrijden van het Nederlands elftal of voor matches in het bekertoernooi. Je vindt alle huidige promoties onder het kopje ‘Promoties’ bij Toto Extra.

Website, mobiel & app

De website van de Nederlandse bookmaker is erg overzichtelijk, oogt rustig en werkt soepel en snel. Zowel op desktop als op je mobiel. Daar hebben we helemaal niets op aan te merken. Mobiele spelers kunnen voor nog meer gebruiksgemak ook de Toto app (geschikt voor iOS en Android) downloaden, waar alles net wat fijner wordt weergegeven dan op de mobiele website. Zeker een aanrader! 

Toto klantenservice

Er is niet echt een uitgebreide FAQ beschikbaar waarin je echt ál je antwoorden kunt vinden, maar de Toto klantenservice maakt alles goed. Je kunt deze namelijk makkelijk bereiken via live chat, WhatsApp, Facebook Messenger, Twitter of gewoon even bellen. Daarnaast kun je geld storten met je creditcard of via het in Nederland veel gebruikte iDeal en bij het uitbetalen heb je je winst relatief snel op je rekening staan.

Eindoordeel van de Toto review

Omdat het in Nederland de enige aanbieder is van sportweddenschappen, hoeft Toto niet alles op en top geregeld te hebben om spelers kwijt te raken. Een beetje competitie zal de bookmaker goed doen. Daar staat echter wel tegenover dat je in een betrouwbare en veilige omgeving kunt gokken en dat is ook heel wat waard. Onze ervaringen in deze Toto review leren dan ook dat de bookmaker zeer geschikt is voor nieuwkomers en voor recreatieve spelers. Maak een account aan en ervaar het zelf!

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Voordelen van Toto

  • Betrouwbaar
  • Overzichtelijke website
  • Leuk aanbod

Informatie

Website: Toto

Opgericht: 1957

Taal: Nederlands

F.A.Q.

Je kunt zelf bepalen waar je je gewonnen prijzen wilt ontvangen: in je TOTO wallet of op je bankrekening. In je wallet mag maximaal €5.000 staan. Meer gewonnen? Dan ontvang je je prijs binnen vijf werkdagen op je rekeningnummer.

Bij TOTO kun je natuurlijk wedden op voetbal. Maar TOTO biedt ook weddenschappen aan op (inter)nationale sportwedstrijden zoals, tennis, basketbal, Formule 1 en darts.

Onze review

review sterren

Bonussen

- Dagelijkse combi boosts
- Gratis weddenschappen & bonusgeld
- Kans op kaartjes voor wedstrijden in NL

review sterren

Stortingsmogelijkheden

- Bankoverschrijving
- Visa / MasterCard
- iDeal

review sterren

Betaalmogelijkheden

- Bankoverschrijving

review sterren

Reputatie

Als enige bookmaker met een Nederlandse licentie en als onderdeel van de Nederlandse Loterij beschikt de Toto over een zeer betrouwbare en goede reputatie, waardoor het een uitstekend platform biedt aan beginnende en recreatieve wedders.

review sterren

Aanbod

- Leuk aanbod sportweddenschappen
- Voldoende markten

review sterren

Verantwoord wedden

Gokken kan verslavend en schadelijk zijn. Gok daarom verantwoord en met mate. Beschouw het niet als een manier om geld te verdienen en speel alleen met geld dat je je kunt veroorloven om te verliezen. Houd altijd de controle door regelmatig een pauze te nemen en limieten te stellen.

F.A.Q.

Je kunt zelf bepalen waar je je gewonnen prijzen wilt ontvangen: in je TOTO wallet of op je bankrekening. In je wallet mag maximaal €5.000 staan. Meer gewonnen? Dan ontvang je je prijs binnen vijf werkdagen op je rekeningnummer.

Bij TOTO kun je natuurlijk wedden op voetbal. Maar TOTO biedt ook weddenschappen aan op (inter)nationale sportwedstrijden zoals, tennis, basketbal, Formule 1 en darts.
Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!
Downloaden

Ervaringen met Toto

Daniël de Groot

Ik ben al jaren fan van Voetbalwedden.eu. Je vindt hier altijd ontzettend handig een overzicht van de beste odds! De bonussen kloppen altijd en bij vragen reageren ze snel.

Veerle S.

Sinds kort heb ik de website van Voetbalwedden gevonden. De blogs en de wedtips hebben mij goed op weg geholpen in de wereld van voetbalgokken. Overzicht van de beste quotering is niet iets wat je veel ziet op andere websites.

Silvio

Top website! Altijd met de maten even kijken welke odds het beste zijn om op te wedden.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.