award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

La Liga

In La Liga, ook wel bekend als de Primera División, spelen twintig Spaanse clubs om de landstitel. Met de wedstrijden tussen Real Madrid en FC Barcelona als absolute hoogtepunten. Wie van de twee wordt kampioen? Of gaat er een ander team stunten?

Bekijk alle wedstrijden
la liga logo

La Liga programma

Het aankomende La Liga programma zit weer boordevol spannende wedstrijden. Wedstrijden die alle kanten op kunnen en wedstrijden die misschien wel een zekere winnaar kennen. In Spanje weet je het echter maar nooit. De topteams laten hier en daar wel eens wat puntjes liggen. Ook tegen de mindere ploegen. Dat biedt interessante kansen!

Het La Liga programma voor de eerstvolgende speelronde kent weer een paar boeiende wedstrijden. Hoe brengen ‘de grote twee’ het er vanaf? En kunnen de naaste achtervolgers in het spoor blijven? En weten de degradatiekandidaten nog wat punten te sprokkelen? In de sterk bezette Spaanse competitie is niets zeker – en dat zie je terug in de odds.

Spannende quoteringen

In de La Liga stand staan FC Barcelona of Real Madrid meestal bovenaan. Of Atlético Madrid moet het op de heupen hebben en voor een verrassing zorgen. Daaronder volgt meestal een grote middenmoot met clubs die zowel van de topteams kunnen winnen als van de mindere ploegen kunnen verliezen. En dat levert meestal spannende quoteringen op. Bekijk ze nu!

Spectaculaire wedstrijden

La Liga Santander, zoals de Spaanse competitie voluit heet, wordt ook wel de Primera Divisíon genoemd. Hierin spelen twintig clubs tegen elkaar om uit te maken wie zich kampioen mag noemen, welke drie ploegen degraderen, welke teams zich plaatsen voor de Champions League en wie volgend seizoen in de Europa League mag uitkomen. De Primera Divisíon is volgens de UEFA coëfficiënten de sterkste competitie van Europa, waardoor er veel tickets voor Europees voetbal te verdelen zijn. Dus ook gegarandeerd spektakel in de subtop!

FC Barcelona vs Real Madrid

Wie er bovenaan de ranglijst eindigt is in Spanje makkelijk te voorspellen. Real Madrid en FC Barcelona pakten samen sinds de jaren ‘50 namelijk maar liefst 58 titels en ook dit jaar lijkt het kampioenschap naar één van die twee te gaan. Hun wedstrijden kennen daardoor meestal lage quoteringen … tenzij ze tegen elkaar spelen in El Clásico. Daarvan is het resultaat moeilijk in te schatten  en dat maakt het niet alleen voor liefhebbers, maar ook voor gokkers een meer dan interessante wedstrijd.

Wedden op wedstrijden in La Liga

Wil je wedden op La Liga? Check de eerdere uitslagen, de stand, de topscorers en ontdek welke matches de moeite waard zijn om op in te zetten. Bekijk het speelschema voor de aankomende ronde en vergelijk de odds bij verschillende bookmakers om de meest aantrekkelijke quoteringen te vinden!

Achtergrond

  • Land: Spanje
  • Opgericht: 1929
  • Aantal teams: 20
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, sinds 2011
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 10
Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus