award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Wedden op Formule 1 races is ontzettend populair binnen het online gokken. Wereldwijd. Niet gek ook, want het gaat snel en niets is op voorhand zeker. Wie wordt er wereldkampioen? En welk team pakt de constructeurstitel? Blijft Mercedes ook dit jaar de F1 domineren of stoot Ferrari hen van de troon? Of komt Red Bull als lachende derde uit de bus en wordt onze eigen Max Verstappen de jongste coureur ooit die de wereldtitel pakt? De spanningen lopen hoog op. Net als de quoteringen, dus dat betekent kans op flinke winst!

Benieuwd naar de odds? Bekijk de quoteringen bij de bookmakers voor het wereldkampioenschap of voor de volgende Grand Prix en zet in op je favoriete coureur!

Waar kun je op gokken?

Dankzij de enorme belangstelling voor wedden op Formule 1 races hebben de bookmakers meerdere soorten weddenschappen bedacht. Je kunt ‘gewoon’ wedden op de wereldkampioen, op het team dat het WK voor constructeurs wint en op de winnaar van de volgende Grand Prix, maar je kunt ook van tevoren al gokken op wie er op pole position start, wie de snelste rondetijd zet, hoe de top 3 of top 6 eruit ziet of welke ploeg het meeste races wint in gedurende het seizoen. Kortom, mogelijkheden genoeg. Waar zet jij op in?

Tips voor wedden op F1

Kennis is macht. Hoe meer je weet, hoe beter je kunt gokken. Je moet daarom rekening houden met de baan, met de vorm van de coureurs en zelfs met het weer. Hoe hebben de coureurs in eerdere races op het circuit gepresteerd? Welk team wint er doorgaans? Zijn er veel inhaalmogelijkheden? Geen garanties voor de winst natuurlijk, maar wel belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Gelukkig zetten de meeste bookmakers die informatie voor je op een rijtje, zodat je snel een idee krijgt van waar de kansen liggen.

Mobiel & live wedden

Bij steeds meer bookmakers kun je ook tijdens de wedstrijd nog wedden op de Formule 1. Makkelijk via je mobiele telefoon. Op die manier kun je bijvoorbeeld even de altijd chaotische start afwachten voordat je in gaat zetten op de eventuele winnaar. Maar dat betekent ook dat de odds tijdens de race nog veranderen. Dat kan een voordeel zijn, zeker als je weet wat je doet. Benieuwd naar alle mogelijkheden van wedden op de F1? Check dan alle wedkantoren en maak meteen handig gebruik van hun bonussen!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.