award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Ankaragucu

Terug van weggeweest op het hoogste niveau. Maar wat we daar kunnen verwachten van de ploeg blijft onduidelijk. En dus is wedden op Ankaragucu misschien wel de moeite waard.

Bekijk alle wedstrijden
Ankaragucu logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Ankaragucu

MKE Ankaragucu zal volgens de analytici moeten strijden om op een veilige plek te eindigen en degradatie te voorkomen. Kan de club uit de hoofdstad van Turkije zich handhaven in de Süper Lig? Of heeft het al het harde werk voor niets gedaan en speelt het in mum van tijd weer op het tweede niveau?

Wat er ook gaat gebeuren, over één ding kunnen we het eens zijn: de ploeg is de underdog, waardoor de bookmakers interessante quoteringen hanteren voor wedstrijden van de club. En daar kun je, als je van plant te wedden op Ankaragucu, mooi van profiteren. De hoogste odds? Die vind je hierboven.

Geschiedenis van Ankaragucu

Ankaragucu werd in 1910 opgericht uit een fusie tussen twee clubs en is daarmee een van de oudste Turkse voetbalclubs. De ploeg uit Ankara was in de jaren 70’ 80’ een aardige club in Turkije en won zelfs twee keer de beker. In 2011 ging het financieel echter helemaal mis. De ploeg degradeerde in twee seizoenen van de Süper Lig naar het derde niveau van Turkije. De ploeg is er echter bovenop en promoveerde de afgelopen twee jaar twee keer.

Noemenswaardige spelers

Tijdens de bekerfinale van 1972 van Coşkun Süer van groot belang voor Ankaragucu. In het tweeluik tegen Altay werd het in de uitwedstrijd 0-0, maar thuis in Ankara won de ploeg met 3-0. Coşkun Süer had met twee doelpunten een groot aandeel in deze overwinning. De Turkse middenvelder speelde in totaal 8 jaar bij Ankaragucu en scoorde 41 keer in 12 wedstrijden.

Noemenswaardige managers

Ziya Taner was de man achter dit bekersucces van 1972. De trainer uit Macedonië was in totaal tien jaar trainer van Ankaragucu verspreid over drie periodes en was later een jaar trainer van Beşiktaş.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Ankara
  • Stadion: Eryaman Stadium
  • Opgericht: 19010
  • Clubkleuren: Blauw/geel
  • Bijnamen: Gecekondu

Veelgestelde vragen over Ankaragucu

Je kan wedden op Ankaragucu via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Ankaragucu. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Ankaragucu afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Ankaragucu.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Ankaragucu wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Ankaragucu aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Ankaragucu kan je vinden op de clubpagina van Ankaragucu.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Ankaragucu. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Ankaragucu met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Ankaragucu met elkaar vergelijken op de clubpagina van Ankaragucu.

Er zijn verschillende bonussen voor Ankaragucu. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Ankaragucu met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Ankaragucu met elkaar vergelijken op de clubpagina van Ankaragucu.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen 1. Lig 1x
  • Turkse Beker 2x

Rivaliteit

Tegen Gençlerbirliği speelt Ankaragücü de derby van Ankara.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.