award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
augustus 8, 2022

De ultieme voetbalwedden tips op een rijtje

In onderstaand overzicht zul je enkele tips lezen die je kunt gebruiken bij het gokken op voetbal. Neem deze tot je en probeer de juiste beslissingen te nemen en zo de bookie te verslaan.

1. Denk aan de lange termijn.

Verlies je is een keer dan hoort dat erbij. Probeer niet direct weer alles terug te winnen, maar blijf rustig en accepteer je verlies. Je gaat nooit in 1 klap rijk worden dus probeer dat ook niet.

2. Koester de kleinere winsten.

Je zal het liefst van 10 euro gelijk 1000 euro maken. In praktijk is dit echter zeer onwaarschijnlijk. Probeer eerst eens wat mooie kleinere winsten te behalen. Doe niet te gek en probeer realistisch te blijven.

3. Begrijp wat waarde is.

Jij denkt bijvoorbeeld dat Ajax dik gaat winnen van RKC. De odd daarvoor is echter zo laag dat je bij jezelf ten rade moet gaan. Is het het wel waard om een risico te nemen voor zo’n lage odd.

4. Stel je eigen bankroll op.

Dit is een bedrag wat je bijvoorbeeld maandelijks apart zet en wat je kan missen. Hier kan je dan mee gokken zonder dat het je in financiële problemen brengt. Je kunt met jezelf ook bijvoorbeeld afspreken elke sessie maar 10% hiervan te mogen inzetten.

5. Volg de specials van verschillende goksites.

Zo hebben bijvoorbeeld BetCity en Toto elke dag wel hun eigen specials met verhoogde odds. Hier kan je handig gebruik van maken door eerst deze specials te analyseren en mocht je tot de conclusie komen dat de special het waard is, kan je hier je voordeel mee doen. Check wel even op een andere site of de odds daar niet hoger liggen en het dus wel echt een special is.

6. Maak gebruik van de optie Draw no bet.

Mocht je twijfel hebben dat een team er met de overwinning vandoor gaan doordat ze bijvoorbeeld op zijn tijd gelijk spelen. Maak dan gebruik van deze optie. Hierdoor krijg jij je inzet terug bij een gelijkspel en bij een overwinning krijg je nog steeds een prima odd uitbetaald. Uiteraard ligt deze wel iets lager dan alleen inzetten op de winst van het team.

7. Neem ook eens een kijkje bij de outrights/seizoen weddenschappen.

Hier staan weddenschappen zoals het voorspellen van de Champions League winnaar etc. Dit zijn meestal wel langdurige weddenschappen, maar zeker aan het begin van een seizoen kunnen sommige odds nog echt te hoog liggen op bepaalde clubs.

8. Maak gebruik van de live wedden optie.

Live wedden kan je gebruiken in je voordeel. Door een wedstrijd ook daadwerkelijk te volgen kan je profiteren door bijvoorbeeld toch op een team in te zetten ondanks een achterstand, omdat ze veel en veel beter zijn. Zie jij een hele saaie wedstrijd dan kan je bijvoorbeeld op goals onder spelen.

Tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd is het mogelijk om live te wedden op een wedstrijd. Zo kun je merken dat er bijvoorbeeld weinig corners worden gemaakt of dat er verdedigend gespeeld wordt en hierop inspelen.

Om klanten te belonen omdat ze gebruik maken van hun site bieden bookmakers specials bij bepaalde wedstrijden. Zo worden quoteringen voor bepaalde wedstrijden of weddenschappen verhoogd zodat je meer geld kan pakken bij een winst.

Outrights zijn weddenschappen over een seizoen of een toernooi. Bijvoorbeeld wie landskampioen wordt of wie het WK 2022 wint.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.