award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
juli 27, 2022

Cash Out Strategie: Zo doe je dat

De Cash Out functie kan of je beste vriend zijn of je grootste vijand. Het is een optie die soms een geschenk uit de hemel is, maar de andere keer weer zorgt voor verdriet. Als je het op de juiste manier kunt gebruiken, dan kan het echter ook flinke voordelen hebben. Laten we daar eens naar gaan kijken.

Wat is de Cash Out functie?

Het is de optie die je krijgt om een bet eerder uit te laten betalen, waardoor je jezelf verzekerd van in ieder geval uitgekeerd geld. Het zal nooit helemaal hetzelfde zijn als je potentiele winbedrag, maar altijd wat lager. Hoe hoger de kans dat jouw bet gaat winnen, hoe hoger de Cash Out. Mocht je bet fout gaan, zal je een lage Cash Out aangeboden krijgen. Hiermee zou je wel je verlies kunnen beperken.

Cash Out bij onverwachtse veranderingen

De Cash Out strategie kan je bijvoorbeeld gebruiken wanneer jij een bet zet, maar de opstelling van de tegenstander is toch slechter dan verwacht bijvoorbeeld. Je kan dan de bet uit cashen en hierop anticiperen door een nieuwe bet te zetten. Anticiperen is dus ‘key’ voor deze strategie, je moet constant blijven nadenken en reageren.

Cash Out bij tegenvallende prestaties

Ook kan je als je de wedstrijd volgt en je hebt op team A ingezet, maar Team B is vele malen sterker, snel gebruik maken van je Cash Out functie zodat je je inzet nog vrijwel volledig terugkrijgt. Je zou dan ook gelijk in kunnen zetten op Team B en mochten die op voorsprong komen, ben jij de gelukkige.

Cash Out om op ‘safe’ te spelen

Het kan ook zo zijn dat jij nog maar 1 wedstrijd goed moet hebben van de 8 die je er had voorspelt. Meestal ligt de Cash Out mogelijkheid al zo hoog dat je daar goed over moet nadenken en de beslissing moet maken wat in jouw situatie het beste is. Als je het geld nodig hebt dan is de Cash Out optie het verstandigst.

Cash Out is niet altijd de beste oplossing

Maar let ook op: pas deze strategie niet altijd toe! Je gaat ook weddenschappen krijgen die helemaal goed afliepen uiteindelijk, maar jij had voor een veel lager bedrag al gecasht. Dit is een veelgemaakte fout en probeer dus hiermee op te passen. Uiteindelijk zet jij een weddenschap met de gedachte dat jij hem gaat winnen en niet met de gedachte dat je hem straks gaat uitcashen. Denk daar dus aan!

Een gedeeltelijke cash out betekent dat je weddenschap wordt opgesplitst. Een gedeelte van je inzet wordt met de cash out uitbetaald en met het andere gedeelte blijf je nog inzetten. Het voordeel hiervan is dat je je kansen spreidt.

Nee, in een aantal gevallen is het beter om de weddenschap uit te zitten. Bijvoorbeeld, wanneer het bedrag van de bookmaker te laag ligt. Een andere veelgemaakte fout is de cash out wanneer de wedstrijd verliep volgens jouw voorspelling. Cash out te vroeg toegepast? Dan heb je voor een veel lager bedrag gecasht dan wanneer je de wedstrijd gewoon uit had gezeten.

Door een cash out op het juiste moment in te zetten kun je jezelf vroegtijdig verzekeren van de winst en kun je de schade beperken bij tegenvallende prestaties. Staat "jouw club" er slecht voor en biedt de bookmaker een eerlijke deal, dan kan het slim zijn om de cash out te doen. Doet de underdog waar jij op het ingezet het heel goed en komen ze op 1-0 voorsprong, ook dan kan het slim zijn om eieren te kiezen voor je geld.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.