award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
Exclusieve deal: betcity bookmaker Ga spelen bij Betcity en pak de €20 free bet! Ga naar Betcity
november 17, 2021

Top 10 sites voor live voetbal kijken op internet, geheel gratis!

Tegenwoordig is het vrij lastig om goede websites te vinden waarop je gratis en live voetbal kan kijken op internet. Sites maken vaak valse beloftes en je wordt al snel overrompelt met advertenties. Dit valt te verwachten op dit soort sites, maar als het blijkt dat er helemaal geen voetbal te zien is na het wegklikken van vele advertenties, is dat vrij zuur. Je kunt natuurlijk ook gewoon een abonnement nemen op bijvoorbeeld ESPN, alleen mag je hiervoor wel een mooi maandelijks bedrag neerleggen. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met sites waar jij wel  gratis voetbal kan kijken (niet op volgorde).

1 Sportstreamings

Sportstreamings biedt een divers scala aan streams aan, van clubvoetbal tot internationaal voetbal zoals de Bundesliga en de Serie A. Ook zijn uitslagen, standen en voorspellingen op de website te vinden, waardoor jij extra goed bent voorbereid op de wedstrijd.

2 Eleven Sports

Het grote pluspunt aan deze site het grootste aanbod aan streams. Wedstrijden op een bijveldje in de derde divisie van Bulgarije zijn zelfs op Eleven Sports te vinden. De kans is dus groot dat jouw wedstrijd er ook tussen zit.

3 Sportrar.tv

Op deze website kun je streams kijken van meerdere sporten, en dus ook van voetbal. Ook op deze site vindt je de standen en statistieken van alle competities, zodat je goed voorbereid bent op de wedstrijd.

4 Live TV

Dit is misschien wel de meest gebruikte site voor het streamen van voetbal. Live TV bied per wedstrijd streams aan van providers uit verschillende landen, zodat je niet 90 minuten naar Arabisch commentaar hoeft te luisteren. Verder is het overzicht aan streams duidelijk en is de website goed ingericht, ook een pluspunt!

5 Rojadirecta

Deze site, met een ludieke tekening van oud-scheidsrechter Howard Webb als logo, is een van de bekendere streaming sites, en met een goede reden. Rojadirecta heeft een mooi aanbod aan streams en highlights, en dit wordt gewaardeerd door gebruikers van de websites. Rojadirecta heeft immers 1,1 miljoen ‘likes’ op haar Facebook-pagina.

6 Cricfree

Laat je niet afschrikken door deze simpele website, want de streams van Cricfree zijn van een prima kwaliteit. Het aanbod is helaas niet heel groot, maar voor grote wedstrijden moet je zeker een kijkje nemen op deze site.

7 MamaHD

Zoals je moeder vroeger eten voorgeschotelde op tafel, doet MamaHD dat met een variatie aan streams. Voetbal is een van de vele sporten die op het platform te vinden zijn en de bandbreedte van de streams is over het algemeen goed.

8 Live Soccer TV

Ook op deze websites zijn alle gewenste streams te vinden en is er een variatie aan statistieken en nieuwsblogs te vinden op de site. Wel jammer dat de website niet “Live Football TV” heet, maar dat terzijde.

9 NLsport.net

NLsport.net is een Nederlandse site waar je voetbal kunt streamen. De website is Nederlandstalig, evenals het chatvenster en de streamingskanalen zijn uiteraard ook Nederlands. Ook wel eens lekker om naar Mark van Rijswijk te kunnen luisteren tijdens het streamen van een wedstrijd.

10 Hahasport

Een flauwe woordgrap zullen we voor deze site niet maken, maar Hahasport is ongetwijfeld een goede optie om voetbal op te streamen, samen met een variatie aan andere sporten.

Opletten bij live voetbal kijken op internet:

Wanneer je voetbal wil streamen op dit soort sites is dit over het algemeen niet gevaarlijk. Het kan wel zo zijn dat je op andere sites dan de bovenstaande problemen kunt oplopen. Streamingsites moeten ergens hun inkomen uit putten en dit gaat meestal op twee manieren: advertenties of opgedrongen abonnementen. Advertenties zijn slechts irritant, maar met opgedrongen abonnementen moet je echt oppassen, want je wil natuurlijk nergens aan vast zitten.

Gerelateerde blogs

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam