award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
april 19, 2022

Voetbal tips nodig? De gids naar succesvol gokken

Iedereen heeft het tegenwoordig weleens gedaan, geld inzetten op een voetbalwedstrijd. Je gaat een avondje voetbal kijken met vrienden en met elkaar wordt er een mooi bedrag ingezet op een wedstrijd. Helaas blijft de kans altijd groot dat de winst tegenvalt of dat de inzet wordt verloren. Daarom vind je hier een aantal goede tips waarmee jij jouw kans op een mooie winst gaat vergroten!

Quoteringen onder de 2.00

Veel gokkers gaan de fout in door te kijken naar de quoteringen en in te zetten op de hoogste. Ze zien hoeveel keer ze hun inzet terug kunnen krijgen en worden blind voor de kansen om de inzet te verliezen. Daarom is het handig om een maximale hoogte te hebben van quoteringen waar je op inzet. Een goed maximum is 2.00, waarbij de kans op winst 50% is. Boven de 2.00 wordt de kans al snel héél erg klein om te winnen en zul je vaker verliezen dan winnen. Zet daarom voortaan alleen in bij een quotering onder de 2.00!

Spreiden

Een andere belangrijke tip: spreiden. Het is onverstandig om alles wat je inzet op één weddenschap in te zetten. Mocht het verkeerd aflopen dan ben je meteen alles kwijt. Daarom is het verstandig om te spreiden. Spreiden houdt in dat je op meerdere weddenschappen inzet. Zo komt de klap van het verliezen minder hard aan in jouw portemonnee! Denk hierbij wel weer aan de eerste tip! Zet zoveel mogelijk in op zekerheid en schrik niet van een verrassing waardoor je verliest, die kun je gemakkelijk opvangen door het spreiden!

Combinaties

Je kunt voetbalwedstrijden combineren. Door meerdere wedstrijden samen te voegen in een gecombineerde weddenschap kun je de quotering van je gehele weddenschap hoger maken. Het is hierbij verstandig om wederom te letten op de quoteringen van de losse wedstrijden. Het is namelijk slim om meerdere wedstrijden met een duidelijke favoriet voor de zege te combineren met elkaar. Zo verhoog je de quotering en kun je ook nog enigszins spreken van een klein beetje zekerheid. Bij combinaties is het minder van belang om de maximale quotering te hanteren.

Heb geduld

Geduld is een schone zaak, ook met gokken op voetbalwedstrijden. Veel mensen willen zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld winnen. Zij zetten dan ook veel geld in op zeer onwaarschijnlijke weddenschappen. Een goede manier om van je geld af te komen. Veel slimmer is het om je geduld te bewaren en voor zoveel mogelijk zekerheid te gaan. Niet het snelst winstgevend, maar wel de meeste kans om op langere termijn winst te maken.

Verdiep je in kleinere competities

Goksites steken de meeste moeite in het bepalen van de quoteringen van grote competities. Hier komt het meeste gokpubliek op af. Kleinere competities laten ze vaak een beetje links liggen, daar kijkt toch niemand naar. Jij wel vanaf nu! Probeer je te verdiepen in wat onbekende competities! De quoteringen zijn hier veel minder nauwkeurig dan die van de bekende competities waardoor je soms op een makkelijke manier veel geld kunt winnen.

Dus, samengevat:

Hier moet je op moet letten als je slim wilt gokken op voetbalwedstrijden:

  • Hou een maximum quotering van 2.00, anders is het te onzeker.
  • Spreid je budget over verschillende weddenschappen om een verlies op te kunnen vangen.
  • Combineer weddenschappen om met enige zekerheid een hogere quotering te kunnen pakken.
  • Wees geduldig en wil niet te snel en te veel geld verdienen.
  • Verdiep je in de kleinere competities voor de afwijkende quoteringen.

Met deze tips ben je helemaal klaar om de beste en slimste weddenschappen te vinden voor jouw portemonnee! Veel succes en plezier met jouw weddenschappen!

Wij raden aan om een maximum aan te houden van 2.00, waarbij de kans op winst 50% is. Boven de 2.00 wordt de kans al snel héél erg klein om te winnen en zul je vaker verliezen dan winnen. Hoger dan 2.00 wedden kan ook als je vooraf goed onderzoek hebt gedaan naar de wedstrijd.

Het verstandigst is om te spreiden. Spreiden houdt in dat je op meerdere weddenschappen inzet, in plaats al je geld op één weddenschap. Zo komt de klap minder hard aan in jouw portemonnee!

Bankroll management is eigenlijk niets meer dan het goed en verantwoord omgaan met je geld. Je bankroll is namelijk het bedrag dat op je account bij je bookmaker staat. Door middel van goede bankroll management zorg je er dus voor dat je nooit te veel geld verliest en tegelijkertijd dat je een gezonde buffer hebt voor komende weddenschappen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.