award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
juni 18, 2020

Wedtips voor vandaag (en de rest van de week)

Als gokker ben je altijd op zoek naar de beste voetbal wedtips voor vandaag. Het vinden van die tips is vaak een hele klus. Iedere website en bookmaker hanteert weer andere informatie en geeft je tips omtrent andere wedstrijden. En die tips kunnen ook nog eens betrekking hebben op een breed scala aan facetten van voetbalweddenschappen. Zo geven statistiekwebsites aan welke ploegen of spelers in vorm zijn of kun je je laten leiden door goede spelers die laten zien waar zij op inzetten.

Maar soms wil je gewoon weten waar je de beste odds kunt vinden voor je favoriete wedstrijd. De hoogste noteringen voor de club waarvan jij denkt dat ze gaan winnen of verliezen. Of misschien denk je wel dat het een gelijkspel wordt. Kan natuurlijk ook. Voor die gevallen kun je bij voetbalwedden.eu terecht. Wij hebben de namelijk beste wedtips voor vandaag, morgen en de rest van de week voor je op een rijtje gezet.

Vind de hoogste quoteringen!

Bij voetbalwedden.eu vind je in no-time de beste wedtips voor vandaag als het gaat om hoge quoteringen. Onze module scant en vergelijkt namelijk de odds van een heleboel online bookmakers en laat je vervolgens zien bij welk wedkantoor je het best kunt wedden als je op een bepaalde ploeg of op een gelijkspel wilt inzetten. En dat doet het niet alleen voor vandaag, maar ook voor de wedstrijden van morgen en de komende dagen. Superhandig!

Bekijk en vergelijk hier de quoteringen voor komende wedstrijden!

Maximaal rendement

De wedtips voor vandaag moeten je helpen om maximaal rendement uit je weddenschappen halen. Dat snappen we maar al te goed en dus hebben we de beste quoteringen voor je op een rijtje gezet. Daarmee zie je in één oogopslag bij welke bookmakers je het meeste value krijgt. Dat zijn de odds die misschien wel te hoog staan voor de daadwerkelijke kansen die een ploeg heeft op de overwinning.

Maar er is meer!

We geven je de beste wedtips voor vandaag op het gebied van quoteringen bij simpele 1X2 weddenschappen. Dat zijn de bets waarbij je inzet op de thuisploeg (1), een gelijkspel (X) of het uitspelende team (2). Maar er is meer waar je op kunt letten om de beste bets te vinden. Om wat extra cash te kunnen winnen, kun je bijvoorbeeld ook even letten op de welkomstbonus van de bookmaker in kwestie. Die kan je eerste inzet zomaar eens verdubbelen of je een paar gratis bets geven!

Daarnaast gaan de beste wedtips voor vandaag vaak voorbij aan andere vormen van voetbalweddenschappen. Soms biedt een Asian handicap weddenschap bijvoorbeeld nóg meer value voor je weddenschap, is de wedstrijd al begonnen of wil je wat extra zekerheid met een draw no bet. Ook daarvoor hebben we handige wedtips op een rijtje gezet. Lees alles over de Asian handicap, een draw no bet of ontdek 5 handige live betting tips.

Wedtips voor vandaag gevonden?

Heb je onze beste voetbal wedtips voor vandaag bekeken, de odds vergeleken en de meest gunstige quoteringen gevonden? Mooi! Dan weet je waar je het best in kunt zetten. Om er zeker van te zijn dat je bij het goede wedkantoor zit, zijn er nog een aantal dingen waar je op kunt letten: de voorwaarden van de welkomstbonus, de mogelijkheden om te storten en uit te laten betalen en bijvoorbeeld of er een mobiele app beschikbaar is. Lees daarom meer over het uitkiezen van de beste online bookmaker.

Tot slot

Hoewel we je met onze wedtips voor vandaag je helpen om voetbalwedden zo leuk mogelijk te maken, kan gokken ook verslavend werken en schadelijk zijn. Beschouw het daarom niet als een manier om geld te verdienen, maar speel alleen met geld dat je je kunt veroorloven om te verliezen. Neem regelmatig een stapje terug om de controle te behouden en stel limieten in. Dat zijn misschien nog wel de beste wedtips voor vandaag.

Bij voetbalwedden.eu vind je in no-time de beste wedtips voor vandaag als het gaat om hoge quoteringen. Onze module scant en vergelijkt namelijk de odds van een heleboel online bookmakers en laat je vervolgens zien bij welk wedkantoor je het best kunt wedden als je op een bepaalde ploeg of op een gelijkspel wilt inzetten. En dat doet het niet alleen voor vandaag, maar ook voor de wedstrijden van morgen en de komende dagen. Superhandig!

Odds, quoteringen of noteringen zijn gebaseerd op de kans dat een bepaalde uitkomst van een wedstrijd daadwerkelijk plaatsvindt. Het wordt uitgedrukt in een getal van boven de 1. Dat getal kun je eigenlijk zien als een soort vermenigvuldiger. Jouw inzet wordt vermenigvuldigd met de odd als je hebt ingezet op de juiste uitkomst. Stel dat de odd voor een overwinning van de thuisclub 1.50 is, dan krijg je dus €1,50 terug bij een inzet van €1. Wel moet de thuisspelende club dan natuurlijk uiteindelijk gewonnen hebben. Over het algemeen is het zo dat hoe hoger de odd, hoe kleiner de kans is dat de uitkomst volgens de verwachtingen zal plaatsvinden. Daarom is de vermenigvuldiger dan dus ook hoger. Je neemt immers meer risico, dus word je beter beloond.

Aangezien het aantal online bookmakers steeds groter wordt, wordt ook de concurrentie steeds heviger. Daarom proberen tal van bookmakers aan klantenbinding te doen, door loyale spelers te belonen of door te proberen nieuwe spelers aan te trekken. Dat doen ze dan vaak door het uitgeven van bonussen. Om op de hoogte te blijven van de actieve bonussen bij verschillende betrouwbare online brokers, is het handig om onze “bonussen” pagina in de gaten te houden. Een free bet is een voorbeeld van een bonus. Je mag dan gratis een weddenschap plaatsen. Je hoeft dan dus geen geld in te zetten. Wel mag je het geld dat je eventueel wint met de weddenschap gewoon houden.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.