award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Verantwoord wedden

Wedden op sportwedstrijden moet natuurlijk leuk zijn. Je doet het voor je plezier. Het is altijd handig om proactief en bewust te zijn van je speelgedrag. Je moet namelijk ten allen tijde voorkomen dat het wedden een negatieve invloed heeft op je financiële situatie of sociale leven.

Merk je bij jezelf dat dat het geval is of hoor je dat van mensen uit je directe omgeving? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je huisarts of met Loket Kansspel. Neem in ieder geval iemand in vertrouwen die je kan en wil helpen.

Rol van bookmakers bij verantwoord wedden

De bookmakers die je kan vinden op VoetbalWedden.EU hebben allemaal een vergunning om in Nederland actief te zijn. Dat betekent dat deze bookmakers ook een verantwoordelijkheid hebben voor wat betreft verantwoord wedden. Zij kunnen spelers tegen zichzelf in bescherming nemen als dat nodig is.

Denk dan aan bijvoorbeeld het instellen van een maximale inzet of maximale speelduur. Schroom niet als speler om zo’n stap te nemen. De eerste stap is dan contact opnemen met de bookmaker.

Wedden moet leuk blijven

Het is heel belangrijk te voorkomen dat gokken een verslaving gaat worden. Als dat zo is of dreigt te worden, kom dan in actie! Neem contact op met Loket Kansspel, zij kunnen je helpen de regie over je leven weer terug te krijgen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.