award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
maart 19, 2019

Zo kies je de beste online bookmaker uit

Bij online sportweddenschappen denk je al gauw aan wie er wint. Aan winstkanten van Team A of een stuntje van team B. De echte winst ligt echter niet zozeer in het juist voorspellen van de uitslag of winnaar, maar in het kiezen van de beste online bookmaker. Ieder wedkantoor kent verschillende quoteringen, heeft andere mogelijkheden en hanteert misschien weer net iets andere regels. Terwijl ze in principe allemaal dezelfde service aanbieden: online wedden.

Dus hoe maak je het onderscheid? Hoe kies je die beste online bookmaker uit? Daar helpen we je graag bij. We zetten een aantal belangrijke factoren voor je op een rijtje en geven je tips waar je op kunt letten bij het vinden van een wedkantoor dat bij je past.

Bedenk waar je op wilt inzetten

En dan hebben we het over welke sport. Het ene wedkantoor biedt namelijk meer mogelijkheden voor wedden op voetbalwedstrijden dan een andere bookmaker die weer gespecialiseerd is in de Formule 1 of darts, bijvoorbeeld. Hoewel je bij de meeste bookies wel in kunt zetten op weddenschappen over wie er wint of wat de uitslag wordt, leveren gespecialiseerde wedkantoren de mogelijkheden om (live) in te zetten op specifieke aspecten van een wedstrijd. En dat levert juist vaak meer op.

Is er een mobiele app?

De websites van online bookmakers zijn vaak wel geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, maar dat betekent niet dat het wedden op sport dan ook gemakkelijk gaat. En je wilt natuurlijk niet altijd achter de computer moeten zitten of je laptop overal mee naartoe moeten slepen. Kijk daarom of de online bookmaker een mobiele app beschikbaar heeft, zodat je altijd en overal een bet kunt plaatsen. Bovendien levert het downloaden van de app soms een mooie bonus op!

Let op de welkomstbonus

Over bonussen gesproken … de meeste online bookmakers geven je een flinke welkomstbonus als je besluit om bij ze te gaan spelen. Vaak houdt dat in dat ze je eerste storting verdubbelen of dat je wat gratis weddenschappen bij ze af kunt sluiten. Met echte winst, natuurlijk. Hartstikke fijn, maar daar zijn echter wel veel voorwaarden aan verbonden. Meestal moet je je storting en bonusgeld een aantal keer inzetten voordat je het op kan nemen. Lees dus altijd goed de voorwaarden en ga niet meteen in zee met de bookmaker met de hoogste welkomstbonus.

Makkelijk storten …

Bekijk bij iedere online bookmaker ook de manieren waarop je geld op je account kunt storten. Soms kan dat gewoon via iDEAL of PayPal, maar soms is er ook een creditcard nodig. En niet ieder wedkantoor accepteert weer alle creditcards. Ons advies: kies de online bookmaker met de voor jou makkelijkste betalingsopties. Dat scheelt je een hoop gedoe.

… en uitbetalen!

Aan de andere kant wil je natuurlijk ook je winst terugzien op je rekening. Niet bepaald onbelangrijk. Check daarom altijd of je informatie over betalingstermijnen kunt vinden en of ze nog een fee rekenen om je uit te betalen. Het zou toch zonde zijn als je een maand moet wachten op je winst van, laten we zeggen, 500 euro om er vervolgens achter te komen dat je ook nog 15 euro kwijt bent aan kosten voor het overboeken.

Check reviews

Een online bookmaker kan fantastisch lijken, met volop mogelijkheden voor jouw sportweddenschappen, een mobiele app, eerlijke welkomstbonus en snelle uitbetaling. Maar dat hoeft nog niet betekenen dat ze ook daadwerkelijk goede service leveren. Check daarom altijd reviews van echte spelers en ontdek wat hun ervaringen met het wedkantoor zijn. Dat geeft je vaak de bevestiging om te kiezen voor een bepaald wedkantoor of juist om nog even verder te zoeken.

Veel werk … toch?

Het kiezen van de beste online bookmaker klinkt wel veel werk zo. Maar dat is het niet. Veel van die informatie is namelijk snel en makkelijk te vinden op de website van het wedkantoor in kwestie. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we die informatie voor je gebundeld in een overzicht van betrouwbare en veilige online bookmakers en hun bonussen. Handig!

Er is geen bookmaker die altijd de hoogste odds heeft. De ene keer kan de odd net iets hoger zijn bij de ene bookmaker en dan is de andere keer de odd weer iets hoger bij de andere bookmaker. Bij de betrouwbare en grote bookmakers, zoals Betcity, Bet365 en Toto, liggen de odds meestal niet zo ver uit elkaar. Daarom is het handig om onze website te raadplegen als je op zoek bent naar de hoogste odds, aangezien wij dat voor je uitzoeken. Op onze "vergelijken" pagina krijg je een overzicht van de odds van verschillende bookmakers per wedstrijd. Zo kun je gemakkelijk uitvinden bij welke bookmaker je het best een weddenschap kunt plaatsen. Bovendien ben je door gebruik te maken van onze website op de hoogte van de laatste bonussen, die je bijvoorbeeld gratis weddenschappen kunnen opleveren.

Het is lastig om te zeggen welke bookmakers de beste bonussen hebben. Bonussen komen en gaan en worden bovendien door bookmakers van elkaar gekopieerd. De bookmaker die nu de beste bonussen heeft, hoeft dat over maand niet meer te hebben. Daarom is het handig om altijd de “bonussen” pagina van onze website in de gaten te houden, aangezien we daar de actieve bonussen van de grote bookmakers voor je op een rij zetten. Zo ben je altijd op de hoogte van de beste bonussen van het moment.

Om klanten aan zich te binden en om loyale spelers te belonen, bieden veel bookmakers bonussen aan. Er zijn verschillende soorten bonussen: - Welkomstbonus: voor deze bonus hoef je alleen een account aan te maken bij een bookmaker. Je krijgt dan direct een klein bedrag op je account gestort. - Eerste stortingsbonus: deze bonus ontvang je als je een eerste storting op je account doet. Bet365 staat er om bekend dat ze een aantrekkelijke welkomstbonus hebben, waar de bonus tot wel €100 kan oplopen. - Free bet bonus: deze bonus wordt eens in de zoveel tijd aangeboden. Je mag dan één gratis weddenschap doen. In de voorwaarden van de bonus staat hoe hoog de weddenschap maximaal mag zijn. - Cashback bonus: deze bonus wordt ook eens in de zoveel tijd aangeboden. Je kunt dan één risicovrije weddenschap plaatsen. Als je de weddenschap namelijk verliest, krijg je de inzet teruggestort op je account. In de voorwaarden van de bonus staat hoe hoog de weddenschap maximaal mag zijn. - Vriendenbonus: als een vriend via jou een account aanmaakt bij dezelfde broker, dan levert jou dat een bonus op. Lees wel altijd de voorwaarden van de bonus, aangezien het door de bonus verkregen geld vaak niet direct van jou is.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.