award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Ek 2020

Het Europees Kampioenschap 2020 wordt gespeeld in niet één, maar twaalf landen. En ook met meer kwalificatiemogelijkheden en een iets andere opzet neemt de kans op verrassingen flink toe. Welke landenteams zien we volgens jou terug in de finale?

Bekijk alle wedstrijden
EK 2020 logo

Ek 2020 wedstrijden

Geen wedstrijden

Één van ‘s wereld grootste voetbaltoernooien staat in 2020 weer op het programma: het Europees kampioenschap. Het toernooi wordt dan voor de 16e keer gehouden en deze keer niet in één of twee landen, maar er wordt gespeeld in maar liefst twaalf verschillende steden en stadions. Na de kwalificatie doen er nog 24 landen mee om de befaamde beker omhoog te kunnen houden en zich Europees kampioen te mogen noemen. Kortom, het EK 2020 belooft weer een groot spektakel te worden.

Speelschema & poules

De UEFA maakt het speelschema op 30 november 2019 bekend, alhoewel de meeste speeldata al eerder gepland zijn. De groepsfase loopt van 12 juni tot 24 juni, waarna de knock-out fase start op 27 juni. De finale wordt gespeeld op 12 juli. Ook de poules zijn tegen die tijd bekend. De landen worden ingedeeld op basis van de coëfficiëntenlijst waarbij gastlanden in de groep komen die speelt in het stadion van het desbetreffende land. 

Uitslagen & standen

Hoe staat het ervoor met de landen die meedoen aan het EK 2020? Wat zijn bijvoorbeeld de tussenstanden in de poulefase? Welke teams hebben zich al geplaatst voor de achtste finales en welke nationale elftallen kunnen bijna al naar huis? Wat zijn de uitslagen van alle wedstrijden? En misschien wel belangrijker nog, komen die overeen met wat je hebt voorspeld? Je leest het allemaal bij voetbalwedden.eu!

Finales

Hier draait het allemaal om. De finales van het EK 2020. Na de groepsfase treffen de beste landen elkaar eerst in de achtste finales. De winnaars van die ronde nemen het logischerwijs tegen elkaar op de in de kwartfinales op 3 en 4 juli waarna ze doorgaan in de halve eindstrijd. Zowel de halve finales op 7 en 8 juli als de finale worden gespeeld in het Wembley Stadion in Londen.

Wedden op het EK 2020

Wil je wedden op het EK 2020? Op de winnaar of individuele wedstrijden? Dat kan bij verschillende bookmakers. Gewoon makkelijk en online. En vaak hebben ze ook nog wel mooie acties of speciale bonussen. Om nog maar te zwijgen over de scherpe odds. Benieuwd? Bekijk en vergelijk de quoteringen, zet in en win!

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Achtergrond

  • Land: 12 gastlanden
  • Opgericht: 1960
  • Aantal teams: 24

Links

Veelgestelde vragen over de Ek 2020

Je kan wedden op de Ek 2020 via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op de Ek 2020. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op de Ek 2020 afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op de Ek 2020.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op de Ek 2020 wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op de Ek 2020 aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op de Ek 2020 kan je vinden op de clubpagina van de Ek 2020.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor de Ek 2020. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Ek 2020 met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Ek 2020 met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Ek 2020.

Er zijn verschillende bonussen voor de Ek 2020. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Ek 2020 met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Ek 2020 met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Ek 2020.

Alle Ek 2020 clubs & pagina's

EK 2020 uitslagen
EK 2020 uitslagen

Een paar wedstrijden moeten missen? Check hier de EK 2020 uitslagen en wees meteen weer bij!

Bekijk wedstrijden
stand en tussenstanden EK 2020
Stand & Tussenstanden EK 2020

Welke nationale elftallen doen het momenteel goed? En welke presteren nu wat minder? Check de tussenstanden van het EK 2020 en je weet 't meteen!

Bekijk wedstrijden
EK 2020 speelschema
EK 2020 speelschema & wedstrijden

Check hier het EK 2020 speelschema en ontdek wanneer je favoriete teams in actie komen. Weet je precies wanneer je vrij moet nemen.

Bekijk wedstrijden
EK 2020 poules
EK 2020 poules

Check de invulling van de EK 2020 poules en bekijk tegen welke teams jouw favoriete elftal het op moet nemen in de groepsfase!

Bekijk wedstrijden
EK 2020 kwartfinale
EK 2020 kwartfinale

Nog in het begin van de knock-out fase, maar toch altijd spannend. Je weet maar nooit wat er gaat gebeuren in de EK 2020 kwartfinale.

Bekijk wedstrijden
EK 2020 kwalificatie
EK 2020 kwalificatie

Tijdens de EK 2020 kwalificatie kunnen nationale elftallen zich plaatsen voor het toernooi. Maar hoe gaat dat in z'n werk?

Bekijk wedstrijden
EK 2020 halve finale
EK 2020 halve finale

Waar en wanneer wordt de EK 2020 halve finale gespeeld? En wie spelen er tegen elkaar? Lees hier alles over de halve eindstrijd op het Europees Kampioenschap.

Bekijk wedstrijden
EK 2020 finale
EK 2020 finale

Waar en wanneer wordt de eindstrijd gespeeld? En wie wordt er Europees Kampioen? Alles wat je moet weten over de EK 2020 finale op een rijtje.

Bekijk wedstrijden
EK 2020 bookmakers
EK 2020 bookmakers

Weten waar je het best kunt wedden op het Europees Kampioenschap? Vind hier allerlei handige informatie over de beste EK 2020 bookmakers!

Bekijk wedstrijden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.