award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Exclusieve deal: Check de Betcity promotiepagina! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Betcity welkomstbonus voor nieuwe spelers!

november 30, 2021

Alle schorsingen in de Eredivisie

Schorsingen Eredivisie

Een schorsing van een belangrijke speler is erg vervelend en is een belangrijk aspect om rekening mee te houden als je een weddenschap op de Eredivisie gaat plaatsen. Ons advies is daarom ook; controleer altijd even welke spelers niet beschikbaar zijn voordat je geld in gaat zetten.

Manieren om geschorst te worden

Er zijn veel verschillende manieren om geschorst te worden, maar veruit de meest voorkomende zijn via kaarten die tijdens eerdere wedstrijden worden verzameld.

Rode kaart

Een rode kaart betekent doorgaans één wedstrijd schorsing. Het kan nog wel eens voorkomen dat deze straf wordt kwijtgescholden of dat deze wordt verhoogd op basis van de aard van de overtreding. Dit wordt vaak één of twee dagen na de wedstrijd gedaan, aan de hand van een video-analyse.

Gele kaarten

Ook kunnen spelers geschorst voor gele kaarten. Dit gebeurt per elke vijf kaarten die een speler ontvangt. Met name voor verdedigers of verdedigende middenvelders zijn dit dingen om rekening mee te houden. Vanaf de wedstrijd dat een speler zijn vijfde gele kaart heeft gekregen, is hij één wedstrijd niet inzetbaar.

Schorsingen Eredivisie speelronde 15

Voor de komende speelronde (speelronde 15) zetten we de belangrijkste schorsingen van de clubs op een rijtje. Dit zijn de schorsingen met een mogelijke impact op het resultaat van de wedstrijd.

Cambuur – Vitesse

Cambuur heeft de laatste vier wedstrijden op rij gewonnen in de Eredivisie en zal het Vitesse erg lastig gaan maken in eigen huis. Een ander aspect dat lastig is voor de Arnhemmers, is de absentie van Riechedley Bazoer. De zesvoudig international moet de confrontatie met Cambuur aan zich voorbij laten gaan aangezien hij in de vorige speelronde al zijn vijfde gele kaart van het seizoen wist te bemachtigen.

RKC – NEC

Het verrassend goed presterende NEC hoeft in de wedstrijd tegen RKC niemand te missen wegens schorsingen. De Waalwijkers moeten het echter doen zonder twee basisklanten; Michiel Kramer & Ahmed Touba. Het gemis van deze twee spelers zal zich zeker vertalen in een zwakker RKC en dat geeft NEC een klein voordeel. Kramer is de topscorer van de Geelblauwen, en in zijn afwezigheid zullen ze naar Jens Odgaard kijken voor hun doelpunten.

Schorsingen overige wedstrijden

In de overige wedstrijden zijn geen cruciale spelers geschorst. Het is belangrijk goed in de gaten te houden welke spelers geschorst zijn. Is de betreffende speler in vorm of juist niet? Heeft het ontbreken van de betreffende speler gevolgen voor de speelwijze en/ of tactiek? Het komt steeds vaker voor dat de coach geschorst is, heeft dit mogelijk gevolgen voor de wedstrijd? Denk hier goed over na en neem dit mee in je overweging op welk team je gaat wedden. Meer weten hoe je je zo goed mogelijk kan voorbereiden op weddenschappen en hoe odds tot stand komen? Ga dan naar onze kennisbank!

Gerelateerde blogs

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam