award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
november 26, 2021

Voetbaluitslagen België

Vorig weekend werd er na de interlandperiode weer volop gevoetbald in België. Een volle speelronde leverde een uiterst vermakelijke speelronde op met hier en daar de nodige verrassende voetbaluitslagen. Het weekend werd afgetrapt door de regerend kampioen Club Brugge.

Voetbaluitslagen België overzicht speelronde 15

Hieronder vind je een overzicht van de gespeelde wedstrijden van speelronde 15 van de Jupiler Pro League:

KV Mechelen – Club Brugge 2-1

Het weekend begon lekker met op papier een heuse kraker tussen twee teams die bovenin meedraaien. KV Mechelen is thuis dit seizoen enorm sterk en daar kwam Club Brugge in de wedstrijd achter. Hoewel Bas Dost de score na een intikker nog opende, besliste Mechelen de wedstrijd door nog 2 goals te maken. Mignolet speelde bij de tweede treffer een negatieve rol door niet overtuigend te reageren op de stift van Schoofs.

Cercle Brugge – Charleroi 1-2

Op voorhand zou dit geen lastige wedstrijd moeten zijn voor subtopper Charleroi tegen degradatiekandidaat Cercle en zo bleek: na 8 minuten stond er al 0-2 op het scorebord. Cercle deed nog wel iets terug in de blessuretijd maar het mocht niet meer baten.

SV Zulte Waregem – KAA Gent 1-2

KAA Gent ging op bezoek bij Zulte in de wetenschap dat het pas 1 van de 7 uitwedstrijden had gewonnen dit seizoen. Gent speelde echter een goede pot, brak in de tweede helft de ban en verhoogde niet veel later de score. In de slotfase bracht Zulte nog de spanning terug, maar Gent won weer eens een uitwedstrijd.

OH Leuven – RFC Seraing 1-3

Een belangrijke wedstrijd voor twee teams die onderin vechten om boven de degradatiestreep te staan. RFC Seraing was tot deze wedstrijd de slechtst presterende ploeg in uitwedstrijden maar daar kwam verandering in. Seraing was efficiënt en benutte elk schot op doel en boekte zo een zeer belangrijke overwinning.

Standard Luik – KAS Eupen 1-0

Standard Luik is dit seizoen nog niet bijster sterk begonnen. Het speelde de laatste 4 duels gelijk en stond 5 punten achter KAS Eupen die de laatste twee wedstrijden verliezend afsloten. In een redelijk opgaande wedstrijd gaf uiteindelijk een eigen doelpunt van Eupen de doorslag: Standard won voor het eerst weer eens en verkleint het gat richting de subtop.

RSC Anderlecht – KV Kortrijk 1-1

De grote Belgische club kreeg de mannen van Kortrijk op bezoek. De kritiek op coach Vincent Kompany zal na deze wedstrijd zeker niet afgenomen zijn. Anderlecht legde matig spel op de mat en kwam niet verder dan een teleurstellende 1-1 in eigen huis.

St. Truiden – Royal Antwerp 2-1

Antwerp doet het vooralsnog goed in de competitie en hoopte in deze wedstrijd de aansluiting met koploper Royale Union te behouden. Het liep echter anders en bij de rust stonden ze 2-0 achter. Hoewel Antwerp nog terug in de wedstrijd kwam acht minuten voor tijd was het al te laat. St. Truiden boekte een hele verrassende zege in de strijd onderin.

KV Oostende – Royale Union SG 1-7

Het verhaal dit seizoen is toch wel promovendus Union. Ze staan bovenaan en maakten de meeste goals tot nu toe. Tegen Oostende wat onder in de ranglijst staat was de wedstrijd bij rust al beslist (1-4). Na rust liep Union uit naar een monsterscore en stond er uiteindelijk een 1-7 op het bord. Het sprookje van de ploeg in vorm duurt voort.

Beerschot VA – KRC Genk 2-0

Misschien wel de verrassing van deze speelronde gebeurde in de laatste wedstrijd. Genk domineerde de hele wedstrijd tegen Beerschot maar ging toch onderuit. Met maar 27% balbezit wist hekkensluiter Beerschot toch te winnen en zo krijgt de ploeg weer enige aansluiting bij de teams boven hen. Voor Genk is het nog geen seizoen waar de mensen daar vrolijk van worden.

Wedden op de Belgische competitie

Waag eens een gokje op de Jupiler Pro League, spanning gegarandeerd! De voetbaluitslagen in België zitten vaak vol verrassingen. Neem een kijkje op ons bookmakers overzicht.

Voordat je kunt wedden op voetbal, moet je een account aanmaken bij een bookmaker. Natuurlijk moet je daar wel 18 jaar of ouder voor zijn. Gerenommeerde en veilige bookmakers zijn bijvoorbeeld Betcity, Bet365 en Toto. Controleer altijd of de bookmaker een geldige licentie heeft. Bij het aanmaken van je account dien je enkele persoonlijke gegevens op te geven, inclusief een kopie van een identiteitsbewijs. Bookmakers hebben namelijk te maken met strenge voorwaarden waar ze aan moeten voldoen om te mogen bestaan. Ze moeten dus controleren of jij echt bent wie je zegt dat je bent. Ook moet je je bankrekening koppelen aan je account, aangezien je immers geld wil kunnen storten en opnemen. Na een eerste storting op je account te hebben gedaan, kun je op de website van de bookmaker zoeken naar een wedstrijd waar je op wil wedden. Als je een wedstrijd hebt gevonden, klik je op de uitkomst die jij denkt dat gaat gebeuren. Vervolgens vul je het bedrag in dat je wil inzetten en klik je op bevestig weddenschap. Bij een gewonnen weddenschap wordt het gewonnen geld kort na afloop van de wedstrijd automatisch aan je saldo toegevoegd.

Aangezien het aantal online bookmakers steeds groter wordt, wordt ook de concurrentie steeds heviger. Daarom proberen tal van bookmakers aan klantenbinding te doen, door loyale spelers te belonen of door te proberen nieuwe spelers aan te trekken. Dat doen ze dan vaak door het uitgeven van bonussen. Om op de hoogte te blijven van de actieve bonussen bij verschillende betrouwbare online brokers, is het handig om onze “bonussen” pagina in de gaten te houden. Een free bet is een voorbeeld van een bonus. Je mag dan gratis een weddenschap plaatsen. Je hoeft dan dus geen geld in te zetten. Wel mag je het geld dat je eventueel wint met de weddenschap gewoon houden.

Er is geen bookmaker die altijd de hoogste odds heeft. De ene keer kan de odd net iets hoger zijn bij de ene bookmaker en dan is de andere keer de odd weer iets hoger bij de andere bookmaker. Bij de betrouwbare en grote bookmakers, zoals Betcity, Bet365 en Toto, liggen de odds meestal niet zo ver uit elkaar. Daarom is het handig om onze website te raadplegen als je op zoek bent naar de hoogste odds, aangezien wij dat voor je uitzoeken. Op onze "vergelijken" pagina krijg je een overzicht van de odds van verschillende bookmakers per wedstrijd. Zo kun je gemakkelijk uitvinden bij welke bookmaker je het best een weddenschap kunt plaatsen. Bovendien ben je door gebruik te maken van onze website op de hoogte van de laatste bonussen, die je bijvoorbeeld gratis weddenschappen kunnen opleveren.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.