award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Online wedden

Online wedden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Vroeger moest je op papier de Toto invullen en deze persoonlijk bij een sigarenboer inleveren. Dit had overigens zeker zijn charme.

Tegenwoordig kun je gelukkig eenvoudig online je weddenschappen plaatsen. Je hoeft alleen een account aan te maken bij een bookmaker, daar je bankrekening aan te koppelen en een geldbedrag op je account storten.

Vergunning

In Nederland zijn er op 1 oktober 2021 voor het eerst 10 Nederlandse goklicenties uitgegeven. Onder andere Betcity, Bet365 en Toto hebben een vergunning gekregen om in Nederland actief te mogen zijn. Om daarvoor in aanmerking te komen, moet aan een groot aantal strenge voorwaarden worden voldaan. Veel bookmakers hebben dan ook nul op rekest gekregen na hun licentieaanvraag.

Online wedden

Online wedden is dan eigenlijk ook pas sinds oktober 2021 officieel toegestaan. Daarvoor waren er al wel bookmakers actief op de Nederlandse markt. Namen als Unibet, Bwin en 888sport zullen bij velen een bel doen rinkelen.

Is online wedden in Nederland veilig?

De bookmakers met een vergunning om in Nederland hun diensten te mogen aanbieden zijn absoluut veilig. Om een dergelijke vergunning te verkrijgen, moet je als bookmaker door heel wat hoepels heen springen die de kansspelautoriteit heeft bepaald. Ook op het gebied van veiligheid voor de spelers zijn er de nodige eisen waar een bookmaker aan moet voldoen. Kortom, zolang je speelt bij een bookmaker met een vergunning, speel je veilig.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.