award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Free bet

Wat is een free bet?

Eens in de zoveel tijd kun je als loyale speler gebruik maken van een free bet. Bookmakers bieden deze free bets aan om loyale spelers te belonen. Daarnaast hopen ze dat het meer mensen aanzet om te gaan wedden op voetbalwedstrijden. Het is immers zonde om een gratis weddenschap te laten lopen. Dit is natuurlijk altijd welkom, aangezien je een weddenschap kunt plaatsen zonder dat je zelf geld hoeft in te leggen.

Pak nu de €20 Betcity free bet!

Geen gratis geld

Dit betekent echter niet dat dit gratis geld is. Het geld dat je wint met de free bets kun je meestal namelijk niet direct opnemen van je account. In de voorwaarden van een free bet staat namelijk vaak dat je het gewonnen geld een X aantal keer moet rondspelen, voordat het daadwerkelijk van jou is. Met rondspelen wordt bedoeld dat je het geld een X aantal keer moet inzetten voor een weddenschap.

Bonussen en free bets

Kijk op onze bonussen pagina voor een overzicht van free bets en bonussen bij bookmakers met een licentie in Nederland.

F.A.Q.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen). Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds van wedstrijden met elkaar vergelijken op de vergelijken pagina.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest de free bet die bij je past. Daarna open je een account bij de bookmaker. Vervolgens ga je spelen met de free bet. Let wel op de voorwaarden van de free bet. De voorwaarden zijn bij iedere bookmaker anders.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.