award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
februari 17, 2022

De 4 beste voetbalwedden strategieën

Het wedden op voetbal is niet zomaar iets. Je moet rekening houden met veel factoren en verschillende gebeurtenissen. Het is belangrijk om een goed plan te volgen, waarmee jij het beste denkt te kunnen werken. Hieronder volgen de beste vier voetbalwedden strategieën waarmee jij de bookmakers gaat verslaan!

Strategie 1: Houd je weddenschappen bij

Het is handig om je weddenschappen bij te houden. Zo krijg je een duidelijk overzicht van je sterke en je zwakke punten en welk soort weddenschappen voor jou werken. Ook kan je bijhouden welke clubs je meestal goed gezind zijn en welke meestal voor een slechte afloop van je weddenschap zorgen. Het helpt het overzichtelijk te houden voor jezelf en niet steeds weer te vervallen in oude fouten.

Strategie 2: Je eigen bankroll beheren door management

Een bankroll is een bepaalt bedrag dat je voor een periode wegzet om mee te wedden. Het goed managen hiervan is uiterst belangrijk. Je verdeelt het beschikbare bedrag voor je weddenschappen op je eigen slimme manier in bepaalde bedragen, zogenaamd stakes en units. Hier houd je je streng aan en dit voorkomt dat je gaat wedden op basis van emotie. Zo voorkom je eventueel verlies. Je houdt je steeds aan een klein gedeelte inzet van je beschikbare budget.

Strategie 3: Zoeken naar value bets

Als je veel rendement uit je weddenschappen wil halen, ga je op zoek naar wedstrijden waarvan jij denkt dat de quoteringen heel gunstig zijn. De bookmaker maakt berekeningen voor de quotering, maar jij kan dat ook doen. Merk je een bepaald verschil op? Dat zijn jou value bets! Let wel goed op dat het niet te veel van elkaar verschilt: dan is het meestal te mooi om waar te zijn!

Strategie 4: Het juiste moment zoeken

Naarmate een wedstrijd vordert veranderen de quoteringen voortdurend. Als je geduld kan hebben en een oog hebt voor het goede moment, dan kan je hier zeker je voordeel meedoen. Belangrijk hierbij is het in de gaten houden van een wedstrijdverloop zodat je keuzes kan maken wat wel of niet te doen. Wacht niet te lang, want doe je dat wel kan het zo zijn dat je te laat bent en mis je de kans op een mooie quotering.

Het belangrijkste is geduld hebben en niet zonder onderzoek te wedden. Houd je weddenschappen bij en leer van ze. Tijdens het wedden is het aangeraden een limiet vast te stellen met hoeveel je wed, een bankroll. Met het budget waarmee je gaat spelen ga je op een slimme manier verdelen zodat je niet onnodig geld verlies door emotie.

De beste strategie blogs vind je op voetbalwedden.eu. Hier leggen wij haarfijn uit wat je wel en niet moet doen. Alles wat bij het wedden op voetbal komt kijken wordt hier beschreven.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.