award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Value betting

Er zijn tientallen verschillende strategieën die je kunt gebruiken bij het wedden op voetbalwedstrijden. Een voorbeeld van zo’n strategie is value betting. Value betting houdt in dat je alleen inzet op weddenschappen met een opvallend hoge odd.

Value betting voorbeeld

Stel dat jij moet raden of een munt die wordt opgegooid op kop of munt zal landen. Aangezien je 50% kans hebt om het goed te raden, zou een odd van 2.00 logisch zijn. Elke odd die in zo’n situatie boven de 2.00 zou liggen en dus opvallend hoog is, is waar je naar op zoek bent als value better. Het is in de praktijk wel moeilijk toe te passen, aangezien je veel verstand van zaken moet hebben.  

Onderzoek

Het is dan ook belangrijk om veel onderzoek te doen en data van clubs en wedstrijden te verzamelen, zodat je voor jezelf kunt berekenen of een odd realistisch is. Is de odd hoger dan dat het volgens de berekeningen zou moeten zijn? Dan is dat een weddenschap die een value better zou plaatsen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.