award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
november 26, 2021

De huidige standen Eerste Divisie

Standen Eerste Divisie

De Eerste Divisie oftewel de Keuken Kampioen Divisie is al jaren 1 van de spectaculairste competities om te volgen. Uitslagen als 5-3 of 6-1 zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Het seizoen 2021-2022 is nu voor de meeste clubs 16 duels onderweg en er zijn in de standen Eerste Divisie dan ook alweer de nodige verrassingen. Zowel in de reguliere stand als in de strijd om de periodetitels zijn er teams die voor verrassingen hebben gezorgd en natuurlijk ook tegenvallende teams.

De favorieten

Vooraf werd veel verwacht van de grote namen zoals ADO Den Haag en VVV maar die maken het allebei voorlopig nog niet waar. Vooral het team uit Venlo presteert voorlopig dramatisch met een 15e plek. ADO Den Haag staat er -ondanks een aantal punten in mindering vanwege financiële problemen- nog aardig voor. Het spel daarentegen is nog niet geheel overtuigend.

De Graafschap was het team dat vorig seizoen op dramatische wijze promotie misliep. Dit seizoen overtuigen de Doetinchemmers allerminst, maar winnen ze wel veel en bivakkeren op de vierde plek. NAC Breda verloor vorig jaar de play-off finale voor promotie van NEC maar mag dit jaar al blij zijn als er überhaupt play-offs gespeeld gaan worden in Breda. Na een hectische zomer met het vertrek van trainer Maurice Steijn en het verlies van spits Sydney Van Hooijdonk stelt het team teleur met een 12e plaats.

Volendam koploper

Volendam is de trotste koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De club trok in de zomer gerenommeerde namen aan zoals Robert Mühren en Daryl van Mieghem. Mede dankzij deze twee aanvallers draait het voorlopig goed bij de Volendammers. Als je spreekt over aanvallers dan zullen KKD-kenners meteen denken aan de naam van Thijs Dallinga: topscorer van de Keuken Kampioen Divisie met 20 doelpunten. De jonge aanvaller is 1 van de redenen waarom Excelsior dit seizoen meedoet om de titel. De strijd tussen Mühren en Dallinga op de topscorerslijst zal er eentje worden om in de gaten te houden.

Tegenvallende ploegen

Onderin valt Almere City FC in negatieve zin op. Onder leiding van Gertjan Verbeek werden pas 3 overwinningen geboekt. Normaliter is Almere City een team dat meedoet om de play-offs plekken waardoor Verbeek zich op glad ijs bevindt en inmiddels dan ook is ontslagen. Hekkensluiter is FC Dordrecht dat na een redelijke start van de competitie diep wegzakte en alleen tegen NAC nog een resultaat wist te boeken.

De Jong-teams

De jong-teams zijn inmiddels al een tijdje present in de KKD. Jong AZ begon geweldig aan het seizoen en was lange tijd de koploper maar inmiddels bezetten zij nog slechts de 10e plek. Jong PSV en Jong FC Utrecht hebben allebei 19 punten en doen het daarmee niet slecht. Het beste jong-team is Jong Ajax. Onder aanvoering van de productieve Naci Ünüvar is de laatste weken een stijgende lijn ingezet en met een 5e plek lijkt er nog heel veel mogelijk voor ze.

Stand Eerste Divisie

Kijk hier voor de meest actuele stand van de Keuken Kampioen Divisie.

Wedden Eerste Divisie

Rare uitslagen, veel goals en altijd spanning vanwege de periodetitels! Dat is de Keuken Kampioen Divisie! Kortom, een interessante competitie om eens op te wedden via onze bookmakers met een vergunning in Nederland!

Een bookmaker is een organisatie die het mogelijk maakt om te wedden op sportwedstrijden. Een bookmaker, zoals Betcity, Bet365 of Toto, bepaalt de hoogte van de odds van een wedstrijd. De hoogte van de odds is gebaseerd op de verwachte kans dat een bepaalde uitkomst plaatsvindt. Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om op sporten als voetbal, tennis of basketbal te wedden, maar kun je bijvoorbeeld ook wedden op de uitkomst van politieke verkiezingen of de uitslag van het Eurovisie songfestival.

Voordat je kunt wedden op voetbal, moet je een account aanmaken bij een bookmaker. Natuurlijk moet je daar wel 18 jaar of ouder voor zijn. Gerenommeerde en veilige bookmakers zijn bijvoorbeeld Betcity, Bet365 en Toto. Controleer altijd of de bookmaker een geldige licentie heeft. Bij het aanmaken van je account dien je enkele persoonlijke gegevens op te geven, inclusief een kopie van een identiteitsbewijs. Bookmakers hebben namelijk te maken met strenge voorwaarden waar ze aan moeten voldoen om te mogen bestaan. Ze moeten dus controleren of jij echt bent wie je zegt dat je bent. Ook moet je je bankrekening koppelen aan je account, aangezien je immers geld wil kunnen storten en opnemen. Na een eerste storting op je account te hebben gedaan, kun je op de website van de bookmaker zoeken naar een wedstrijd waar je op wil wedden. Als je een wedstrijd hebt gevonden, klik je op de uitkomst die jij denkt dat gaat gebeuren. Vervolgens vul je het bedrag in dat je wil inzetten en klik je op bevestig weddenschap. Bij een gewonnen weddenschap wordt het gewonnen geld kort na afloop van de wedstrijd automatisch aan je saldo toegevoegd.

Online wedden is veilig, mits je je hebt aangesloten bij een betrouwbare bookmaker. Betrouwbare bookmakers kun je op een aantal manieren herkennen: - Ze hebben een officiële Nederlandse licentie. Om een goklicentie te krijgen, moet een bookmaker aan zeer strenge eisen voldoen. Die eisen worden ze opgelegd door de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA). - Je kunt gebruik maken van veilige betaalmethodes. In Nederland gebruiken de meeste mensen iDeal of andere veilige betaalmethodes zoals Visa of MasterCard. Herken je geen van de betaalmethodes bij een bepaalde bookmaker? Dan is het misschien verstandig om een andere bookmaker te zoeken. - Ze hebben een goede naam en goede reviews. Op internet kun je op verschillende manieren tal van reviews vinden over bookmakers. Gebruik die zeker om te bepalen of een bookmaker betrouwbaar is.

Je hoeft niet te betalen als je wed vanaf VoetbalWedden.EU. Je kunt ons gratis gebruiken om er achter te komen wat de odds van een wedstrijd bij verschillende bookmakers zijn. Door de odds van verschillende bookmakers met elkaar te vergelijken, kun je in één oogopslag zien waar die het hoogst is. Naast het vergelijken van odds kun je op onze website ook achtergrondinformatie vinden over verschillende clubs, competities en wedstrijden. Door deze achtergrondinformatie kun je voor jezelf de verhoudingen tussen twee clubs nog beter inschatten, waardoor het plaatsen van een weddenschap een weloverwogen beslissing is. Je moet natuurlijk uiteindelijk wel betalen voor de weddenschap die je bij de bookmaker plaatst. Zonder iets in te zetten, kun je immers ook niets winnen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.