award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Keuken Kampioen

In de Keuken Kampioen Divisie, de voormalige Jupiler League, spelen clubs op het tweede niveau van Nederland. Het is doorgaans een poule van twintig teams waarbij er altijd wel meerdere ploegen kans maken op de titel of op promotie. Behalve dan de beloftenteams.

Bekijk alle wedstrijden
Keuken kampioen divisie logo

Keuken Kampioen wedstrijden

Geen wedstrijden

Keuken Kampioen Divisie Programma

Er staan weer een paar spannende wedstrijden op het aankomende Keuken Kampioen Divisie programma! Wie pakt er belangrijke punten in de race om de titel? Welke ploegen doen goede zaken in de periodestand? In de Eerste Divisie van het Nederlandse voetbal is niets zeker en dat leidt doorgaans tot verrassend mooie quoteringen. Op wie ga jij inzetten?

Uitdagende odds

Op het één na hoogste niveau van Nederland kan van alles gebeuren. Bij degradanten uit de Eredivisie houdt de malaise nog wel eens aan, waardoor ze niet direct meedoen om de bovenste plekken. Of ze investeren juist wel in de selectie om zo snel mogelijk weer te promoveren. En dan heb je ook nog een grote lijst met stuntploegen die het iedereen lastig kunnen maken. Kortom, altijd spannende wedstrijden met vaak uitdagende odds.

Competitie & Play-Offs

In de Keuken Kampioen Divisie spelen twintig clubs om het kampioenschap en om de felbegeerde plekken voor de play-offs. Uitgezonderd de beloftenploegen, natuurlijk. Tussendoor speelt ook ‘de periode’ nog een rol. Wie over negen wedstrijden het best presteert, mag in de nacompetitie proberen promotie af te dwingen. Evenals de hoogst geklasseerde ploegen zonder periodetitel en de op één na laatste twee ploegen uit de Eredivisie. Ontzettend spannend – en niet te voorspellen.

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie?

Wil je wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Uitslagen van wedstrijden voorspellen? Of gokken op wie er bovenaan de stand of op nummer één in het rijtje topscorers eindigt? Bij de meeste bookmakers kan het allemaal. Ontdek alles over je favoriete clubs en zorg voor een goed voorbereide weddenschap met minder risico en meer winst!

Extra wedtips

De Keuken Kampioen Divisie telt clubs die in de Eredivisie mee kunnen draaien én ploegen die ook op het tweede niveau continu onderaan bungelen. Dat betekent dat er grote verschillen kunnen zijn en dus ook wedstrijden met een grote kans op een bepaalde winnaar. Ideaal om die wedstrijden te combineren met één of twee hogere quoteringen voor een gecombineerde bet met mooie winst. Maar houd wel in je achterhoofd: niets is zeker.

Achtergrond

  • Land: Nederland
  • Opgericht: 1956
  • Aantal teams: 20
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, vanaf 2020
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 0

Veelgestelde vragen over de Keuken Kampioen

Je kan wedden op de Keuken Kampioen via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op de Keuken Kampioen. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op de Keuken Kampioen afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op de Keuken Kampioen.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op de Keuken Kampioen wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op de Keuken Kampioen aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op de Keuken Kampioen kan je vinden op de clubpagina van de Keuken Kampioen.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor de Keuken Kampioen. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Keuken Kampioen met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Keuken Kampioen met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Keuken Kampioen.

Er zijn verschillende bonussen voor de Keuken Kampioen. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Keuken Kampioen met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Keuken Kampioen met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Keuken Kampioen.

Alle Keuken Kampioen clubs & pagina's

FC Twente logo
FC Twente

De Tukkers boeken de laatste jaren wisselvallige resultaten. Winst tegen de grote ploegen en toch in de onderste regionen bivakkeren. Het is daardoor moeilijk te voorspellen. Des te spannender is het om te wedden op FC Twente.

Bekijk wedstrijden
FC Eindhoven logo
FC Eindhoven

De club uit de Lampenstad acteert al jaren op het tweede niveau. Kan de ploeg eindelijk weer eens promoveren? Maak het extra spannend en start met wedden op FC Eindhoven!

Bekijk wedstrijden
FC Dordrecht logo
FC Dordrecht

Doen de Schapekoppen dit seizoen weer mee om de prijzen? Bungelen ze onderaan de ranglijst of spelen ze een bescheiden rol als middenmoter? Waar de club zich ook bevindt, wedden op FC Dordrecht is altijd spannend.

Bekijk wedstrijden
FC Den Bosch
FC Den Bosch

Hoe vergaat het de Blue White Dragons dit jaar? Of belangrijker, wat gaat het team aankomende wedstrijd doen? Voorspel de uitslag en start met wedden op FC Den Bosch!

Bekijk wedstrijden
Almere City logo
Almere City

Weet de club haar ambitie waar te maken en eindelijk te promoveren? Of speelt het een betekenisloze rol in de Keuken Kampioen Divisie? Geef de competitie extra spanning door te wedden op Almere City!

Bekijk wedstrijden
Top Oss logo
TOP Oss

Klein, maar dapper. En altijd strijdend voor de overwinning. Tegen wie dan ook. Dat maakt wedden op TOP Oss niet alleen spannend - maar ook gewoon leuk!

Bekijk wedstrijden
Telstar logo
Telstar

Kunnen de Witte Leeuwen promotie naar de Eredivisie bewerkstelligen? Of zijn ze gedoemd tot nog een jaar Keuken Kampioen Divisie? Volg de club, ontdek de beste odds en start met wedden op Telstar voor een extra meeslepend seizoen!

Bekijk wedstrijden
Sparta Rotterdam logo
Sparta Rotterdam

Een rijke historie. Een fanatieke aanhang. En een team dat altijd ergens voor speelt. Wedden op Sparta Rotterdam heeft alle ingrediënten in huis om zowel spannend, leuk als winstgevend te zijn.

Bekijk wedstrijden
Cambuur logo
Cambuur

Als stabiele subtopper in de Keuken Kampioen Divisie zijn de Friezen bijna altijd verzekerd van een plekje in de nacompetitie. Gaat het dit jaar dan eindelijk lukken om te promoveren? Maak het seizoen extra spannend door te wedden op Cambuur Leeuwarden!

Bekijk wedstrijden
Roda JC logo
Roda JC

Hoe vergaat het de Limburgers dit seizoen? Doen ze mee om de bovenste plaatsen, eindigen ze roemloos in de middenmoot of moeten ze nog oppassen? Wat er ook gebeurt, wedden op Roda JC is altijd spannend!

Bekijk wedstrijden
RKC Waalwijk logo
RKC Waalwijk

Op welke plek eindigen de Waalwijkers dit seizoen? Kunnen ze meedoen om promotie of spelen ze een betekenisloze rol? Geef de competitie en extra spannend tintje door te wedden op RKC Waalwijk!

Bekijk wedstrijden
NEC Nijmegen logo
NEC Nijmegen

Trots. Respect voor het verleden. En strijden met passie voor de winst. Allemaal ingrediënten die het wedden op NEC Nijmegen extra spannend kunnen maken. Op wie ga jij inzetten?

Bekijk wedstrijden
MVV Maastricht logo
MVV Maastricht

Een club met een rijke historie en de wens om uiteindelijk weer te acteren op het hoogste niveau. Lukt dat dit seizoen dan eindelijk?Wedden op MVV Maastricht geeft in ieder geval extra spanning!

Bekijk wedstrijden
Helmond Sport logo
Helmond Sport

Stuntploeg of kleurloze middenmoter? De club kan het allebei zomaar zijn en dat is exact wat wedden op Helmond Sport zo interessant en spannend maakt.

Bekijk wedstrijden
Jong PSV logo
Jong PSV

Een team vol bijzonder getalenteerde voetballers, maar ook vaak in wisselende samenstellingen. Bekijk daarom per wedstrijd of wedden op Jong PSV een lucratieve bet kan opleveren!

Bekijk wedstrijden
Go Ahead Eagles logo
Go Ahead Eagles

Een enorme dosis passie en een ongeëvenaarde inzet. Dat is wat de club uit Deventer kenmerkt en waardoor het kan stunten tegen iedere ploeg. En dat maakt wedden op Go Ahead Eagles bijzonder interessant.

Bekijk wedstrijden
Jong FC Utrecht logo
Jong FC Utrecht

Onvoorspelbare wedstrijden. Grote talenten. En veel doelpunten. Allemaal ingrediënten die wedden op Jong FC Utrecht zo spannend maken.

Bekijk wedstrijden
FC Volendam logo
FC Volendam

Kan de ploeg dit seizoen weer verrassen? Of speelt het geen rol van betekenis bij het verdelen van de prijzen? Wedden op Volendam is in ieder geval altijd spannend. Bekijk de wedstrijden en ontdek de beste odds!

Bekijk wedstrijden
Jong AZ logo
Jong AZ

Een beloftenploeg die bol staat van het talent, maar ook wisselvallig presteert. Wedden op Jong AZ is daarmee altijd spannend. En leuk!

Bekijk wedstrijden
Jong Ajax logo
Jong Ajax

Vol met getalenteerde voetballers en Amsterdamse bravoure. Maar ook wisselvallige prestaties. Precies wat wedden op Jong Ajax zo interessant maakt.

Bekijk wedstrijden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.