award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
oktober 4, 2022

Dit is de grootste TOTO winst ooit

Wie droomt er nou niet van: met een kleine inzet ineens een belachelijk groot bedrag winnen. Stiekem weten we allemaal dat goksites als TOTO altijd winst zullen maken, maar toch is de verleiding af en toe te groot om wat in te zetten op de mooie sport. We zullen het ook allemaal wel eens geprobeerd hebben, maar wat is nou de grootste overwinning waar wat bekend over is? We gaan terug naar 2019 om Koning TOTO te vinden.

In december 2019 moet er ergens in Nederland iemand door het dolle heen zijn geweest. Hij maakte van 10 euro maar liefst 118.274,90 euro. Dit deed hij door 11 wedstrijden helemaal correct te voorspellen.

Zijn weddenschap bestond uit Champions League wedstrijden uit de groepsfase. Meest opvallende quoteringen waren 4,95 keer je inzet voor Valencia uit bij Ajax en 5,3 keer je inzet voor een overwinning van het B-elftal van Barcelona op bezoek bij Inter.

Zijn lijstje bestond voor de rest uit:

  • Liverpool wint van Salzburg
  • Lyon – Leipzig eindigt gelijk
  • Juventus wint uit van Leverkusen
  • Atletico verslaat het Russische Lokomotiv
  • Real wint van Club Brugge
  • Manchester City verslaat Zagreb
  • Chelsea wint thuis van Lille
  • Dortmund verslaat Slavia Praag
  • Meer dan 4,5 goals bij PSG vs Galatasaray

Ben je benieuwd naar jouw grootste winst? Ga is na in je speelgeschiedenis en hou het in gedachten. Misschien ben jij de volgende die het nieuws haalt.

Des te meer risico je neemt met de weddenschap, des te hoger de winst kan zijn. Dat kan oplopen tot een maximum van €150.000. Maar onthoud wel: je kunt je geld ook verliezen. Speel dus nooit met meer dan je bereid bent om te verliezen.

Heb je geld gewonnen? Een bedrag tot €600,- kun je contant ophalen bij een verkooppunt. Je kunt het bedrag uiteraard ook op je rekening laten storten. Heb je meer €10.100 gewonnen? Dan wordt je verwacht op het hoofdkantoor in Rijswijk.

Met TOTO kun je een prijs winnen van maximaal €150.000,-. Ongeacht de quotering of je inleg, dat is het maximale bedrag.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.