award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
oktober 25, 2022

TOTO tips: waar moet je op letten

TOTO is de bekendste bettingsite in Nederland. Als je ze al niet kent van je eigen gebruik dan wel van hun Koning TOTO-reclames. Het is de meest vertrouwde site in Nederland al jaren, omdat het eerste de enige legale bookmaker in Nederland was. Nu andere sites zoals Betcity en Bet365 ook een licentie hebben gekregen, doet TOTO er alles aan om de nummer 1 van Nederland te blijven.

Specials

TOTO gebruikt veel specials. Zo heb je bijvoorbeeld de boost van de dag: een quotering wordt dusdanig omhoog gegooid dat het wel eens aantrekkelijk kan zijn. Probeer hier dan van te profiteren als jij denkt dat het een goede kans maakt. Aan de andere kant is het wel goed om te checken wat de quotering van de desbetreffende boost bij een andere site is. Zo voorkom je dat je eigenlijk in de maling wordt genomen.

Ook hebben ze heel veel specials zoals Speler A en B samen meer dan 4 schoten. Dit is veel meer aanwezig dan bij andere bookmakers en ook hier zitten soms pareltjes tussen. Schot van buiten de 16 meter op doel kan ook nergens anders gespeeld worden bijvoorbeeld. Hier kan je mooie combinaties mee maken met andere specials van andere wedstrijden.

Ook zijn er vaak competitie-specials: als er meerdere teams uit een competitie tegelijk spelen, maken ze daar vaak een special van. Zo heeft de Keuken Kampioen Divisie vaak specials zoals: beide teams scoren in elke wedstrijd of totaal aantal goals over 65,5 etc. Dit is vaak aantrekkelijk om te spelen, omdat dit speciale odds zijn. Let er wel op dat je nooit zomaar blind wat zet, want TOTO houdt er ook van om bananenschilletjes in zulke combinaties te doen.

Je kunt dus, door in te zetten op de juiste wedstrijden, grote winsten halen. Lees hier wat de grootste TOTO winst ooit was. Maar, laat je niet verblinden door de kans op grote winst want je kunt natuurlijk ook veel geld verliezen.

Live wedden op wedstrijden

TOTO heeft na jaren ook de functie gekregen dat je live kan wedden op wedstrijden. Dit maakt het wedaanbod bij TOTO nog uitgebreider en de opties die je hebt bij het wedden op live wedstrijden zijn ook veel uitgebreider dan bij andere bookmakers. Ook hier heb je weer specials als schoten op doel et cetera. Dat is een voordeel, want zo kan jij bepalen wie er lekker in de wedstrijd zit of wie ze man niet voorbijkomt en zo mogelijk ook geen schietkans zal krijgen.

Let wel op dat de Betbuilder-functie van TOTO niet de allerbeste is. Je hebt in vergelijking met andere sites wat minder mogelijkheden tot het maken van combinaties en het is ook een stuk onoverzichtelijker.

Bij TOTO kun je al een weddenschap aangaan vanaf €1,00. Het maximumbedrag voor een weddenschap is 2000 euro. Op elkaar volgende gelijke weddenschappen worden gezien als één weddenschap.

TOTO is een online bookmaker. Oftewel, een website waar je kunt wedden op voetbalwedstrijden en andere sportwedstrijden. Je kunt bijvoorbeeld de uitslag van de wedstrijd voorspellen maar je kunt ook wedden op het aantal doelpunten, corners, kaarten, etcetera.

In je TOTO account kun je ervoor kiezen om "Verantwoord spelen" aan te zetten. Daardoor kun je limieten instellen om de risico's op verlies te verkleinen. Je kunt een opwaardeerlimiet instellen, een tijdslimiet, walletlimiet en een verlieslimiet.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.