award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
november 25, 2022

Dit is het bizarre vermogen van Lionel Messi

Het staat buiten kijf dat Lionel Messi een van de beste spelers is die ooit heeft gevoetbald, ongeacht waar je staat in het grote debat tussen de Argentijn en Cristiano Ronaldo. Op het veld heeft Messi bijna alles gewonnen wat er te winnen valt, en alleen een WK met Argentinië is hem ontgaan, hoewel hij afgelopen zomer de Copa America won voordat hij van Barcelona naar Paris Saint-Germain verhuisde. Een van de beste voetballers allertijden vangt uiteraard ook een mooi salaris een bouwt een groots vermogen op. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle geldzaken die zich rondom Messi afspelen.

Is Messi de best betaalde speler?

Het is waarschijnlijk dat Lionel Messi de best betaalde voetballer ter wereld is, en hij is ook een van de best verdienende atleten ter wereld. Hij sloot in 2017 een enorme deal met Barcelona, ​​waarbij hij een basissalaris van 168 miljoen dollar per jaar verdiende, terwijl hij ook 40 miljoen dollar aan bonussen per jaar verdiende.

Hoeveel verdient Messi bij PSG?

Momenteel krijgt Messi een jaarsalaris van 75 miljoen dollar bij Paris Saint-Germain, op een aanvankelijke tweejarige deal met de optie tot een derde jaar.

Er zijn geruchten dat Messi bereid was een loonsverlaging van 50 procent te accepteren om bij Barcelona te blijven. Hij was namelijk niet enthousiast over het idee om te vertrekken. Maar de Catalanen konden hem zelfs niet de helft van zijn salaris betalen en waren niet in staat om hun beste speler ooit te behouden.

Messi zijn netto vermogen wordt geschat op zoon 400 miljoen dollar volgens Goal. Zijn bronnen van rijkdom worden vermeld als voetbalcontracten, goedkeuringsdeals en investeringen.

Forbes plaatste Messi bovenaan hun lijst van best verdienende atleten van 2019, waarmee hij met een inkomen voor het jaar op 127 miljoen dollar werd geschat, waardoor hij de best verdienende voetballer ter wereld is.

Hoe besteedt Lionel Messi zijn geld?

Messi leidt relatief gezien een vrij privé-leven en hij deelt dan ook niet alles op sociale media. Wel weten we dat hij een Ferrari F430 Spider, een Maserati GranTurismo MC Stradale en een Audi R8 Spyder bezit, allemaal honderdduizenden dollars waard. Het gerucht gaat dat hij de duurste auto ooit heeft gekocht, een Ferrari 335 Sport Spider Scaglietti uit 1957, op een veiling voor 37 miljoen dollar.

Het belangrijkste stuk onroerend goed van Messi is een oud huis 25 kilometer buiten Barcelona, ​​in de stad Castelldefels, met uitzicht op de Catalaanse bergen.

Hij bezit ook een eco-huis dat is ontworpen en op maat gemaakt door Luis Garrido. Messi heeft $ 2.000.000 uitgegeven aan de renovatie van zijn huis.

Lionel reist graag met zijn privéjet. De jet heeft een keuken, twee badkamers en 16 stoelen die kunnen worden opgevouwen tot bedden. De jet wordt geschat op $ 15.000.000. Tijdens de zomers reist Messi met zijn gezin rond op een jacht dat $ 50.000 per week kan kosten.

Messi heeft in totaal 4x de Champions League gewonnen. In 2006, 2009, 2011 en 2015.

Lionel Andrés Messi Cuccittini is geboren in Argentinië.

Messi is geboren op 24 juni in 1987. Dat betekent dat hij nu 35 jaar jong is.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.