award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

februari 17, 2022

Live wedden: hier moet je op letten!

Je kunt voorafgaand aan een wedstrijd een weddenschap afsluiten, maar het is ook mogelijk om tijdens een wedstrijd live te wedden! Zo kan je eerst het begin van de wedstrijd bijvoorbeeld afwachten en kijken hoe beide teams voor de dag komen. Zo kan je als speler anticiperen op wat er in het veld gebeurt en zo inschatten op welke quoteringen waarde liggen.

Inspelen op de wedstrijd

Als je op de juiste dingen let is het goed mogelijk om te kunnen profiteren van deze functie. Mocht een team een rode kaart krijgen zal het andere team meestal veldoverwicht gaan krijgen en zo meer kansen creëren. Echter zullen de quoteringen hierdoor waarschijnlijk ook snel naar beneden gaan. Een handige tip is bijvoorbeeld wanneer een sterspeler een blessure op loopt te wedden op de tegenpartij. De quoteringen zullen hier weinig van veranderen maar elk team speelt toch minder zonder hun ster. Belangrijk is dus om de wedstrijd goed in de gaten te houden en bewust te zijn van wat er allemaal afspeelt op het veld.

Quoteringen bij live wedden

Fijn is ook dat je dus lekker de opstellingen kan afwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Het zou toch vervelend zijn als een topclub ineens met hun B-elftal aantreedt. Mocht een team sterker zijn maar het blijft lang 0-0 gaat de quotering automatisch omhoog. Hier kan je van profiteren door te wachten tot een goed moment. Maar wacht niet te lang! Want mocht een ploeg scoren, dan dalen de quoteringen en is die mogelijkheid je ontglipt.

Value van live weddenschappen

Er ligt meer value op live-weddenschappen omdat de quoteringen dus steeds veranderen. Zodra jouw berekening veel verschilt met de quotering die de bookmaker jou aanbiedt, ligt er value op die weddenschap en kan jij hierop inzetten en je slag uit slaan.

Verlies kansen minimaliseren

Houd bij live wedden ook de cash-out functie in de gaten. Mocht jij bijvoorbeeld gokken dat Real Madrid 3 of meer doelpunten maakt en ze komen al snel op 2-0, dan zou het zomaar kunnen dat jij een mooie cash-out aanbieding krijgt. Zo kun je je verlieskansen minimaliseren. Ook kan je soms een dusdanig hoge cash-out optie krijgen dat het bijna zonde is om het niet te doen. Kies dan voor zekerheid en pak in ieder geval een mooi bedrag. Ook al verdien je dan misschien een paar euro minder ;)!

Live betting, is het wedden op een gebeurtenis of uitslag terwijl de wedstrijd al bezig is. Live betting geeft extra spanning aan de wedstijd die je op dat moment aan het bekijken bent.

Live betting start zodra de wedstrijd begint en eindig ook op het moment dat de wedstrijd is afgelopen.

Voorafgaand aan de wedstrijd wed je op de winnaar, uitslag of het aantal goals. Tijdens de wedstrijd kan je inzetten op verschillende gebeurtenissen gedurende de wedstrijd.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.