award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Live wedden

Bij live wedden kun je weddenschappen plaatsen terwijl de wedstrijd aan de gang is. Zo zou je kunnen inzetten op welke speler de volgende goal scoort, welke ploeg de volgende corner krijgt of welke speler de volgende gele kaart krijgt.

Live wedden is echter niet eenvoudig. Timing is namelijk erg belangrijk. Om goed te kunnen timen, is het handig om enige kennis van zaken te hebben. Dan kun je namelijk beter anticiperen op het verloop van de wedstrijd.

Het is bovendien belangrijk je hoofd koel te houden bij het live wedden, aangezien het behoorlijk mis kan gaan. Odds kunnen binnen een paar seconden enorm dalen of stijgen of je kunt in de haast per ongeluk een verkeerde inzet invoeren.

Daarnaast is het handig dat je de wedstrijd waar je op wedt, ook daadwerkelijk live kijkt. Maak geen overhaaste beslissingen, want dat kan je flinke verliezen opleveren. Controleer ook altijd je inzet voordat je een live weddenschap plaatst.

Bij welke bookmakers kan je live op wedstrijden wedden?

Bij steeds meer bookmakers is het mogelijk om live te wedden. Ook bij de bookmakers waar wij mee samenwerken zoals Betcity en Bet365 is dit mogelijk.

Live betting tips

  • Wees op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Wees op de hoogte van en doe je voordeel met statistieken en data.
  • Wees in de haast op je hoede bij de timing en nauwkeurigheid bij het afsluiten van je weddenschap. Mijn oude schoolmeester zei altijd: “Haast je langzaam”.
  • Geniet ervan maar neem geen onnodige risico’s en blijf in control.

Wil je nog meer tips? Lees dan ons artikel “5 handige live betting tips“. Veel plezier en succes!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.