award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

september 26, 2022

Wedden op PSG: dit maakt het leuk

Paris Saint-Germain is hedendaags een absolute topclub wereldwijd. Met een voorhoede van Messi, Neymar en Mbappe is het vaak smullen geblazen. Dankzij hun eigenaar beschikt nu over een buitensporig hoog transferbudget en zullen er in de toekomst nog meer sterren transferen naar Parijs. Dit alles met als doel zo succesvol mogelijk te zijn als club. Ze pakten bijvoorbeeld nog nooit de Champions League en dit levert ook dit jaar weer hoge quoteringen op. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties waar je omtrent PSG op kan gokken.

Inzetten op PSG

Inzetten op PSG om de wedstrijd te winnen heeft in de Ligue 1 meestal niet veel zin: de odds zijn meestal te laag en dat maakt het het risico niet waard. Veel leuker en winstgevender is om naar specifiekere opties te gaan kijken. Meestal is een tegendoelpunt van PSG al best een mooie quotering. De befaamde drie mogen dan wel aanvallend veel creëren, maar verdedigend doen ze helemaal niks, wat leidt tot ruimtes voor de tegenstander. Zo kregen ze in dit seizoen 22 goals tegen in 25 gespeelde duels.

Gokken op goals of assists van Paris Saint-Germain

Toch even terug naar die befaamde drie voorin: gokken op een goal of assist kan zeer waardevol zijn. Mbappe is dit seizoen de grote man bij PSG en maakte al 12 goals en gaf 9 assists. Messi daarentegen is niet van de goals dit seizoen. Bij hem is het slimmer om te spelen op assists, want de quotering van een goal is voor hem nog steeds laag terwijl hij er pas 2 maakte. Hij gaf wel al 9 assists en dus lijkt dat de beste optie.

Wedden op het winnen van de CL

In de Champions League is het een ander verhaal. De quotering voor het winnen van de Champions League ligt behoorlijk hoog voor de Parijzenaren, gemiddeld zo rond de 8 keer je inzet. Vrij hoog want PSG lijkt dit seizoen weer een stap te hebben gezet. Real werd weggespeeld en dus lijkt een kwartfinale plek al bijna zeker. In de groepsfase werd Manchester City al een keer verslagen en dat lijkt toch de grootste concurrent. Met die drie voorin en een versterkte verdediging met Hakimi, Ramos en Nuno Mendes moet het toch een keer gaan lukken.

De Champions League is het grote doel van PSG dit jaar en dat leidt tot het sparen van spelers in de competitie. Houd hier rekening mee, want hoewel de basiself van PSG fantastich is, zijn de vervangers een stuk minder. Hou de opstellingen in de gaten en profiteer eventueel van B-opstellingen bij de Parijzenaren.

Live gokken op PSG

Live gokken op PSG kan het ook leuk maken. Volg jij de wedstrijd op de voet en vind je Neymar al de hele tijd gevaarlijk? Zet dan in op een goal of assist van hem en maak het nog spannender en leuker voor jezelf. Vind je dat PSG er veel te makkelijk over denkt? Kijk of mooie quoteringen ziet op bijvoorbeeld een gelijkspel of een vroege goal van de tegenstander.

Paris Saint-Germain heeft al 15x meegedaan aan de Champions League, maar heeft de beker nog nooit weten te winnen.

Paris Saint-Germain speelt sinds 1974 op het hoogste niveau. Sinds die tijd heeft PSG al 46 nationale en internationale titels te bemachtigen. Het is bij uitstek de meeste succesvolle club uit Frankrijk.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.