award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Ligue 1

De Ligue 1 is de hoogste afdeling van het profvoetbal in Frankrijk. Sinds de komst van een geldschieter maakt er nog maar één ploeg de dienst uit: Paris Saint Germain. Wordt PSG ook dit jaar weer soeverein kampioen? Of zijn er andere kapers op de kust?

Bekijk alle wedstrijden
Ligue 1 logo

Ligue 1 wedstrijden

Geen wedstrijden

Ligue 1 programma

De eerstvolgende speelronde in de Ligue 1 kent weer een aantal mooie wedstrijden. Er zijn veel ploegen die aan elkaar gewaagd zijn – en dat allemaal van een hoog niveau. De laatste jaren steekt het kapitaalkrachtige Paris Saint Germain er echter met kop en schouders bovenuit; het gevaar van onderschatting ligt op de loer. Winnen de Parijzenaars ook de komende wedstrijd?

Odds bekijken & vergelijken

De odds voor wedstrijden van PSG zijn voorspelbaar, maar de quoteringen van de overige wedstrijden kennen fluctuaties en zijn daardoor des te interessanter om te bekijken. De subtop heeft bijvoorbeeld vergelijkbare teams, waardoor de bookies daar soms uitdagende odds aan toekennen. Iedere ronde zijn er weer een paar bets met veel value te vinden. Vergelijk de odds en ontdek het zelf!

Over de competitie

De Ligue 1 is de hoogste divisie van het voetbal in Frankrijk. Twintig teams maken er uit wie er kampioen wordt, welke twee ploegen degraderen en vervangen worden door de drie hoogst geklasseerde teams uit de League 2 en wie er nacompetitie voor lijfsbehoud moet spelen. De Franse competitie is aardig hoog aangeschreven en kent daardoor 3 tickets voor zowel  de Champions League als de Europa League. Veel om voor te spelen!

Ligue 1 teams

Wie aan Ligue 1 teams denkt, komt al gauw uit bij Paris Saint Germain. Niet gek ook, aangezien zij de competitie de laatste tijd domineren en vaak in het nieuws komen met grote transfers. Maar dat is niet altijd zo geweest. Roemrijke clubs als Olympique Lyon, AS Monaco, Lille, Olympique Marseille en recordkampioen Saint-Étienne wisten in het verleden ook de titel te pakken en doen vandaag de dag nog gewoon mee om de prijzen.

Wedden op de Ligue 1

Wedden op de Ligue 1 is interessant omdat de clubs in de subtop en in de middenmoot elkaar niet veel ontlopen én er voldoende prijzen zijn te verdelen om de competitie tot op de laatste speeldag spannend te houden. Met alles-of-niets wedstrijden kan er dus vanalles gebeuren. Bereid je daarom goed voor, ontdek gunstige odds en win met je weddenschap!

Achtergrond

  • Land: Frankrijk
  • Opgericht: 1932
  • Aantal teams: 20
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, sinds 2010
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 4
Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus