award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
Exclusieve deal: betcity bookmaker Ga spelen bij Betcity en pak de €20 free bet! Ga naar Betcity

Europa League samenvattingen

Check hier alle Europa League samenvattingen en bekijk alle hoogtepunten in vogelvlucht. Ben je direct weer helemaal bij!

Bekijk alle wedstrijden
Europa League samenvattingen

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Kon je de wedstrijden niet live zien? Ben je na je favoriete wedstrijd naar bed gegaan? Of wil je alles gewoon nog even rustig terugkijken? In de Europa League samenvattingen komen alle hoogtepunten weer aan bod. Alle highlights passeren in vogelvlucht de revue. Van de voorrondes tot de finale. Op die manier ben je snel weer op de hoogte van alles wat er gebeurd is in het Europese toernooi.

Altijd spektakel

Er staan altijd wel spannende of bijzondere wedstrijden op het programma. Of van die wedstrijden met clubs waar je eigenlijk nog nooit van gehoord hebt. Niet alles wordt overal uitgezonden en dus kun je met de Europa League samenvattingen toch nog even bekijken hoe die ploegen spelen of wat je gemist hebt. Alle doelpunten, grote kansen, fantastische reddingen en rode kaarten komen voorbij. Inclusief andere noemenswaardige momenten.

Geen tijd voor de Europa League samenvattingen?

Wil je alleen even kijken hoe jouw favoriete team gespeeld heeft en heb je geen tijd om alle andere Europa League samenvattingen te kijken? Bekijk dan simpelweg even de uitslagen. Je ziet daar in een compleet overzicht wie er gewonnen en verloren hebben. Snel en gemakkelijk. Dan zie je meteen ook waar er veel gescoord is en welke wedstrijd je misschien toch nog even terug moet kijken. Ook handig als je wilt weten welke ploegen er in vorm zijn en welke niet. Komt weer van pas bij het gokken!

Check ook de standen

Als je de Europa League samenvattingen hebt gezien, ben je helemaal op de hoogte van wat er allemaal gebeurd is in de afgelopen ronde. Maar hoe ziet de stand er uit na al die potjes? Zijn er ploegen al zeker van de volgende ronde? Wie staat er nu bovenaan in de poule? Met de stand erbij weet je precies welke ploegen nog alles op alles moeten zetten en welke teams hun sterspelers wat rust kunnen geven. 

Pak de €20 Betcity free bet!

Informatie

Links

Achtergrondinformatie

Uit het archief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam