award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Europa League uitslagen

EL-wedstrijden gemist? Bekijk dan hier de Europa League uitslagen van afgelopen ronde en wees meteen weer helemaal bij!

Bekijk alle wedstrijden
Europa League uitslagen

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Heb je de wedstrijden moeten missen? Oei, vervelend. Maar niet getreurd. Je vindt hier de Europa League uitslagen van afgelopen rondes. We houden alles bij; van de voorrondes en de poulefase tot aan de finale. Zo kun je dus ook de resultaten van eerdere wedstrijden terugkijken. Dan weet je precies of je favoriete team gewonnen, verloren of gelijk gespeeld heeft in hun Europese campagne en dat geeft je misschien wel een goed beeld van de vorm waarin ze verkeren. Altijd handig!

Bekijk ook de samenvattingen

Weet je de Europa League uitslagen van afgelopen ronde nog niet? En wil je toch nog even genieten van al het spektakel van afgelopen wedstrijden? Laat je dan verrassen en bekijk de samenvattingen. Ook handig wanneer je de Europa League uitslagen wel hebt gezien, maar je toch nog even wilt kijken wat er allemaal precies gebeurd is. En hoe die wereldgoal ging, natuurlijk…

Tussenstanden

Kun je niet wachten? Check dan de tussenstanden van de wedstrijden uit het Europese toernooi. Je kunt natuurlijk ook de reguliere stand bekijken om te ontdekken welke clubs een goede uitgangspositie hebben voor de terugwedstrijd en misschien wel op de counter kunnen loeren. Of juist welke ploegen vol op de aanval moeten spelen om het verschil in doelpunten uit de eerste wedstrijd goed te maken. Daarmee ben je nog beter geïnformeerd en kun je slimmer wedden op de Europa League.

Gokken op Europa League uitslagen

Ben je er zeker van dat jouw favoriete team gaat winnen? Of heb je wel een vermoeden welke clubs hun tegenstander verslaan? Start dan met gokken op de Europa League uitslagen. Dat kan praktisch bij alle wedkantoren. Simpel en online via de wedstrijd of eventueel via een app. Bekijk en vergelijk de odds van de komende wedstrijden en ontdek bij welke bookmaker je het meeste kunt winnen.

Informatie

Links

Achtergrondinformatie

Uit het archief

Open een account bij Ladbrokes en speel €10 op een match naar keuze!
Registreren