award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Europa League uitslagen

EL-wedstrijden gemist? Bekijk dan hier de Europa League uitslagen van afgelopen ronde en wees meteen weer helemaal bij!

Bekijk alle wedstrijden
Europa League uitslagen

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Heb je de wedstrijden moeten missen? Oei, vervelend. Maar niet getreurd. Je vindt hier de Europa League uitslagen van afgelopen rondes. We houden alles bij; van de voorrondes en de poulefase tot aan de finale. Zo kun je dus ook de resultaten van eerdere wedstrijden terugkijken. Dan weet je precies of je favoriete team gewonnen, verloren of gelijk gespeeld heeft in hun Europese campagne en dat geeft je misschien wel een goed beeld van de vorm waarin ze verkeren. Altijd handig!

Bekijk ook de samenvattingen

Weet je de Europa League uitslagen van afgelopen ronde nog niet? En wil je toch nog even genieten van al het spektakel van afgelopen wedstrijden? Laat je dan verrassen en bekijk de samenvattingen. Ook handig wanneer je de Europa League uitslagen wel hebt gezien, maar je toch nog even wilt kijken wat er allemaal precies gebeurd is. En hoe die wereldgoal ging, natuurlijk…

Tussenstanden

Kun je niet wachten? Check dan de tussenstanden van de wedstrijden uit het Europese toernooi. Je kunt natuurlijk ook de reguliere stand bekijken om te ontdekken welke clubs een goede uitgangspositie hebben voor de terugwedstrijd en misschien wel op de counter kunnen loeren. Of juist welke ploegen vol op de aanval moeten spelen om het verschil in doelpunten uit de eerste wedstrijd goed te maken. Daarmee ben je nog beter geïnformeerd en kun je slimmer wedden op de Europa League.

Gokken op Europa League uitslagen

Ben je er zeker van dat jouw favoriete team gaat winnen? Of heb je wel een vermoeden welke clubs hun tegenstander verslaan? Start dan met gokken op de Europa League uitslagen. Dat kan praktisch bij alle wedkantoren. Simpel en online via de wedstrijd of eventueel via een app. Bekijk en vergelijk de odds van de komende wedstrijden en ontdek bij welke bookmaker je het meeste kunt winnen.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

Links

Veelgestelde vragen over Europa League uitslagen

Je kan wedden op Europa League uitslagen via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Europa League uitslagen. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Europa League uitslagen afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Europa League uitslagen.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Europa League uitslagen wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Europa League uitslagen aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Europa League uitslagen kan je vinden op de clubpagina van Europa League uitslagen.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Europa League uitslagen. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Europa League uitslagen met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Europa League uitslagen met elkaar vergelijken op de clubpagina van Europa League uitslagen.

Er zijn verschillende bonussen voor Europa League uitslagen. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Europa League uitslagen met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Europa League uitslagen met elkaar vergelijken op de clubpagina van Europa League uitslagen.

Achtergrondinformatie

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.