award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Trading

Hoewel trading niet bij iedereen even bekend is, is het een manier van wedden die sterk in opkomst is. Trading houdt eigenlijk in dat je geld kunt verdienen voordat een wedstrijd überhaupt is begonnen. Dat doe je door gebruik te maken van veranderende odds.

Veranderende odds

Wie op maandag naar de website van een willekeurige bookmaker gaat, ziet de odds voor de Premier League wedstrijden van komend weekend al snel verschijnen. Stel dat Chelsea op zaterdagmiddag speelt. De maandag ervoor staat de odd op een overwinning voor Chelsea op 1.50. Op woensdag blijkt echter dat er een corona-uitbraak is geweest, waardoor 6 basisspelers plots niet meer kunnen spelen. Het ligt in de lijn der verwachting dat de odd voor een overwinning van Chelsea dan zal stijgen.

Geld verdienen met trading

Bij trading probeer je geld te verdienen met deze veranderingen van odds. Er is dan dus nog geen minuut gevoetbald. Een aantal factoren kunnen er voor zorgen dat de odd naar boven of beneden wordt bijgesteld:

– Blessures.

– De trainer wordt ontslagen.

– Er is een nieuwe belangrijke speler aangetrokken.

– Extreme weersomstandigheden die voetballen onmogelijk maken.

– De trainer geeft aan dat bepaalde spelers rust krijgen.

Trading is geen hobby

Wil je trading goed doen, dan moet je er echt tijd en energie insteken. Je moet bovenop het nieuws, de ontwikkelingen en de odds zitten en direct in actie kunnen komen indien nodig.

Trading van Bitcoin en Cryptocurrencies

Dit is een hele andere tak van sport. Wil je meer weten over handelen in Bitcoin, cryptocurrencies en andere financiële producten, kijk dan op FinancialTrading.nl.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.